Avalerion schreef:
Rol: Hybride
Naam: Stevie-Ann Carter, maar de meeste mensen noemen haar Ann, Annie of Stevie.
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:


Stevie is ongeveer 1 meter 72. Ze heeft bruine ogen en kortgeknipt, piekerig bruin haar, in tegenstelling tot de foto. Verder heeft ze een groene slotjesbeugel, die er nooit uit is gehaald nadat ze in het onderzoekscentrum gestopt is. Ann heeft voor een meisje een vrij hoekige kaak. Een aantal tatoeages siert haar beide armen.
Innerlijk: Stevie-Ann is redelijk verlegen, en ze bloost veel, maar ze is toch vrij sociaal, als iemand anders het gesprek maar begint. Ze is snel van vertrouwen en draagt veel mensen een warm hart toe. Toch is ze wel heel gevoelig, en ze kan slecht tegen harde opmerkingen of afwijzingen. Ann heeft haar hele leven in een groot huis op het platteland bij een pleeggezin gewoond. Deze mensen hebben haar goed en liefdevol opgevoed. Ze lachten mee op de momenten dat hun pleegdochter giechelend het hele huis voltekende met levende stokpoppetjes, hoewel het op het moment dat haar gave zich ontwikkelde wel een schok was. De stokpoppetjes zijn een mooi voorbeeld van de stiekeme grapjes die Stevie-Ann graag uithaalt.
Jammer genoeg was er een buurman die dingen begon te vermoeden. Deze man had zo zijn connecties, en zo is ze in het onderzoekscentrum beland. Haar ouders denken dat ze dood is, en Annie heeft er alles voor over ze op de een of andere manier te laten weten dat dit niet zo is. Deze mensen, die al rond de zestig zijn, zijn haar erg dierbaar. Ze heeft geen broers of zussen.
Gave: Annie kan, zodra ze iets getekend heeft, haar hand in het papier steken en datgene ze gecreëerd heeft tot leven wekken. Of het nou een voorwerp is, een dier of een mens, het kan allemaal. Ze kan mooi tekenen, maar er zijn toch altijd punten die niet kloppen.
Extra: -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen