Avalerion schreef:
Rol: Onderzoekster
Naam: Valesca Tatiana Charina Raevenwood
Leeftijd: 25
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:


Valesca is een vrouw met –op haar tatoeages na- een vrij standaard uiterlijk. Ze heeft met haar 1.72 een gemiddelde lengte, en ook haar gezicht is niet zo heel bijzonder. Het is smal, met iets te diep liggende grijze ogen. Ze heeft een grote mond, met volle lippen, maar niet op een lelijke manier. Ze draagt haar donkerblonde lokken bijna altijd vast, en voor een vrouw staan haar wenkbrauwen best laag in haar gezicht. Valesca heeft een scherpe kaaklijn.
Innerlijk: Valesca is mentaal erg afwezig. Ze doet het lichamelijk onderzoek in het instituut en ziet de hybriden meer als interessante objecten dan als levende wezens. Ze zal dan ook nauwelijks tegen hen spreken. Dit is precies hoe haar ouders haar opgevoed hebben. Ze waren niet gemeen, maar vergaten haar simpelweg vaak. François en Antoinette waren echte workaholics, altijd bezig met hun banen, en nauwelijks met hun dochter. Valesca zelf geeft nu ook nergens anders meer in.
Valesca doet niet echt aan emoties. Ze houdt het liever bij logistieke gedachten, dat is duidelijker. Ze is nieuwsgierig, maar stil en observatief.
Valesca heeft geen vrienden. Nooit gehad ook. Ze bekijkt de wereld als één groot experiment, een beetje alsof ze een film aanschouwt.
Extra: Ze heeft vreemde tics, zoals bijvoorbeeld willekeurige tonen neuriën of fluiten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen