annickemiek schreef:
Rol:
Hybride

Naam:
Cloe Marianne Feline Rivière

Leeftijd:
17 jaar.

Geslacht:
Vrouwelijk.

Uiterlijk:
(Mijn tekenprogramma’s doen kut dus de plaatjes komen nog.)
Zwart stijl haar in een bobline. Ze heeft een blauw oog en een groen oog.



Innerlijk:
Cloe is een dromerig type en kan bijna in elke situatie wegdromen, wat vaak voor problemen veroorzaakte. Maar ze is ook heel hard en heeft leren vechten op straat. Cloe maakt niet snel vrienden en is op dat gebied een beetje verlegen. Maar als je eenmaal een vriend bent dan blijf je dat ook. Door de straten heeft ze heel praktisch leren denken.

Gave:
Cloe kan energie controleren. Ze kan dingen laten groeien of sterker maken door haar eigen energie eraan toe te voegen, maar ze kan ook energie aftappen. (ze kan de groei ook controleren door energie te verdelen) Tot nu toe is het alleen maar gelukt bij planten.

Extra:
Cloe houd van buiten, daarom vind ze het vreselijk om in het centrum te zijn. Ze is opgegroeid in de straten van Parijs. Het leven daar was moeilijk maar ze was gelukkig. Omdat ze energie van planten af kon tappen en daardoor minder honger en minder moe was, kon ze het makkelijk overleven. Op de straten heeft ze een klein jongetje Guillaume ontmoet. Ze werden dikke vrienden en Cloe waakte over hem. Ze noemde hem gill en ze wel zo snel mogelijk terug naar Parijs om hem terug te vinden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen