Incedunt schreef:
Rol: Mannelijke Hybride
Naam: Daniel Michael Gabriel DiRosilia
[Note; He is named after 3 Angels]
Leeftijd: 20
Geslacht: Man
Uiterlijk:


Innerlijk: Daniel heeft in een jeugdgevangenis gezetten en niet de ''aardigste''. Hij voelt zich snel aangesproken of bedreigt. En met een paar verkeerde woorden kan je een klap verwachten. Door zijn zelfverzekerde houding trekt hij echter snel meelopers aan. Hij is een kettingroker dus dat hij geen sigaretten heeft is een groot probleem en hij word hier nog agressiever van. Toch heeft hij een angst; Kleine ruimtes. Hij is zwaar claustrofobisch en kan hierdoor ook flauw vallen.
Gave: In staat om jou herinneringen te vervangen door fake herinneringen. Hij is hier nog niet echt geoefend in en zit ook pas sinds kort in het onderzoekscentrum. Hij heeft nooit van zijn gave af geweten (in tegenstelling tot de meeste anderen) dus heeft het ook niet kunnen oefenen. Vaak worden verkeerde herinneringen in de plaats gezet en zo het het een hele mess in je hoofd worden. Zodat je voor gek word verklaard.
Extra: (besloot een kort introductie dingetje te schrijven, om jullie Daniel te laten leren kennen. Dit is niet Daniels POV)
Een halve grijns siert Daniels mond en tussen zijn lippen is een witte sigaret geklemd. Zijn perfecte gezicht staat verdacht vriendelijk, terwijl hij achteloos tegen de oude schutting staat geleund. Het zou me niet verbazen als de houten schutting elk moment onder zijn gewicht zal bezwijken. Snel loop ik door zijn blik ontwijkend. Bijna,het is nog maar een paar meter tot de schooldeur. Te laat. 'He Appel, zeggen wij geen hallo tegenwoordig'. Ik krimp in een niet alleen bij het horen van mijn bijnaam maar vooral door de stem die het zegt. 'Ga je nog hallo zeggen of hoe zit dat'. Ik zwijg 'Weet je ik heb niet alle tijd van de wereld dus schiet een beetje op.'
Een aarzelende hoi ontsnapt mijn lippen. 'Foute antwoord' hoor ik hem grijzend zeggen. Voordat ik een klap tegen mijn hoofd voel en alles word zwart.

Krant: 16-jarige jongen in coma geslagen de 17-jarige verdachten (Daniel D.) is opgepakt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen