Fortunatis schreef:
Rol: Onderzoeker.
Naam: Dean Edward Collin Rosper
Leeftijd: 27 Jaar.
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk:


Laat je alsjeblieft niet foppen door zijn knappe uiterlijk. Hij heeft donkerblond haar, met opvallende lichtblauwe ogen. Als Dean werkt, draagt hij graag een bril
Innerlijk: Hard en koud. Die woorden beschrijven het eerste deel van Dean's persoonlijkheid. Door weinig emotie te tonen en ook nauwelijks empathie te voelen, is Dean hard en gemeen. Hij deinst nergens voor terug, geweld, maar ook personal space is bij hem niet ter zake. Het is niet dat hij het niet kent, het is simpelweg dat zulke dingen hem niet boeien. Of hij geniet er simpelweg van.
Dean is niet emotieloos, alleen tijdens werk. Als hij niet werkt, is hij grappig, charismatisch, flirterig, kortom, de perfecte man. Toch houdt Dean niet van vaste relaties, en blijft het vaak bij hevig flirten. Graag jaagt hij alle vrouwen zijn bed in.
Praten over zichzelf doet Dean niet, aangezien hij niemand echt vertrouwd. Hij is geweldig in vragen ontwijken. Toch heeft Dean vaak woedeaanvallen en heeft hij ook verder problemen met zijn woede.
Extra: Dean kan absoluut niet met zijn emotie´s omgaan. Vooral woede is gevaarlijk bij hem. Dean kan zomaar in woede ontsteken, en Dean schuwt geweld absoluut niet. Bovendien kan zijn emphatizerings vermogen behoorlijk laag zijn.
Dean heeft maar een grote angst: Spinnen. Deze beestjes jagen hem de stuipen op zijn lijf, wat hij angstvallig verborgen houdt, hij is bang dat het tegen hem gebruikt wordt. Ook is Dean soms nogal paranoia.
Dean is opgegroeid in de stad. Toen hij 6 was, scheidden zijn ouders, waar hij veel moeite mee had. Op school werd hij soms lichtelijk gepest, maar eigenlijk was iedereen bang voor de kille, koude, sadistische Dean.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen