Mily schreef:
Rol: Hybride
Naam: Raffaël Seager
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk:


Raffaël heeft blond haar en vel groene ogen, hij is ongeveer 1,65 m en hoopt nog een stukje te groeien (hij baalt van zijn korte lengte). Zijn gezicht is nog vrij kinderlijk, en zijn ogen staan onschuldig: hij heeft niet veel erge dingen meegemaakt. Hij glimlacht vaak waardoor hij een vrij knap/cute gezicht krijgt, zijn ogen gaan dan ook heel mooi stralen. Raffaël besteed niet heel erg veel tijd aan zijn uiterlijk en kleding, maar van nature ziet hij er gezond en goed verzorgd uit. Wel houd hij ervan om elke dag te kunnen douchen: nu hij in het onderzoekscentrum is doet hij dat minder.
Innerlijk: Raffaël is over het algemeen een verlegen persoon, maar als het gaat om iets wat hij echt heel graag wil zal hij er voor vechten: hij geeft niet snel op. Raffaël weet niet wie zijn echte ouders zijn, hij is geadopteerd op jonge leeftijd (hij is maar één keer weggelopen en die ene keer is hij uit zichzelf terug gekomen). Omdat zijn vleugels zich pas op zijn 12 begonnen te ontwikkelen en omdat hij het zijn adoptieouders nooit verteld heeft weten ze niet dat er iets met hem aan de hand is: hij heeft geluk gehad. Toen hij er achter kwam dat hij anders was (dus toen de vleugels zich begonnen te ontwikkelen) heeft hij heel lang getwijfeld of hij het aan iemand moest vertellen. Uiteindelijk heeft hij besloten om het geheim te houden. Hij is zelf niet echt in paniek geraakt door die vleugels omdat hij altijd al graag wou vliegen (een van zijn wensen) en die vleugels voelden op een of andere mannier vertrouwd. Hij gedraagt zich als een normaal kind maar 's avonds oefent hij met zijn gaven, dit doet hij grondig. Raffaël houd van creatieve dingen en tekent graag, ook is hij goed in koken. Hij is vrij bang voor diertjes en vieze plaatsen: hij houd van schoon.
Nadat hij is opgehaald en in het onderzoekscentrum is gegooid is hij heel erg in de war geraakt, hij durft zich niet zo goed buiten zijn kamer te wagen (al is hij wel nieuwsgierig naar de andere hybrides). Ook mist hij zijn adoptiegezin (misschien is hij een beetje verwend). Alleen als het echt nodig is komt hij naar buiten (eten, onderzoek, wc).
Gave: Hij heeft kleine vleugeltjes op zijn rug die als hij dat wil kunnen uitklappen en groter kunnen worden. Het heeft hem jaren gekost om dat te kunnen zonder problemen.
Extra:


Zo zien zijn vleugels er uit, al zijn de puntjes van de veren licht groen gekleurd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen