Fortunatis schreef:
Rol: Hybride
Naam: Lavina Tara Carré
Leeftijd: 17 Jaar.
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:


Ze kijkt hier wel erg blij in de camera. Glimlachen kost meestal moeite, dus haar ontspannen uitdrukking is vaak dromerig. Ook heeft haar haar een best wel rode glans.
Lavina's ogen worden geel als kattenogen als ze veranderd. Soms, als ze terug veranderd, blijven haar ogen geel. Daar heeft ze zelfs nauwelijks weet van.
Even geel als kattenogen:


Om uiterlijk geeft Lavina niet veel. Soms vergeet ze dan ook haar haren te kammen.
Innerlijk: Lavina heeft een bijzondere persoonlijkheid. Het is heel moeilijk om je vinger op haar te leggen, aangezien haar karaktereigenschappen vaak wisselen, per situatie. Hetgeen wat het meest overheerst is haar eigenwijsheid en eigenzinnigheid. Koppig is ze bijna altijd, en wilt nooit toegeven. Het is niet zozeer dat ze trots is, het is meer dat ze gewoon graag wilt laten zien dat zij óók gelijk kan hebben. Trots is Lavina trouwens ook allesbehalve. Het liefst praat Lavina nooit over haarzelf door haar minderwaardigheidscomplex- Sterker nog, ze haat over zichzelf praten. Bovendien heeft ze moeite met haar gevoelens en emotie's onder woorden brengen, waardoor Lavina behoorlijk in de knoop zit met zichzelf.
Lavina heeft het geheugen van een olifant. Als iemand haar kwetst of als iemand haar pijn doet, onthoudt ze dit lang, heel lang. Misschien wel voor de rest van haar leven. dat komt omdat ze graag informatie verzamelt over wat er om haar heen gebeurd. Haar ouders hebben dit niet gedaan, wat Lavina erg jammer vind. Door alles op te schrijven, heeft Lavina zelf een goed geheugen gekregen.
Uitdagingen is iets waar Lavina bijna voor leeft. Ze houdt ervan dingen te doen die ze vroeger nooit gedurfd zou hebben. Niet alleen voor haarzelf, ze houdt er ook van mensen te shockeren, zodat mensen haar onthouden, en niet zomaar vergeten.
Lavina is wel soms te zelfingenomen. Ze wilt graag laten zien hoe goed ze wel ergens iets in is, waardoor ze de show probeert te stelen, en impulsief en roekeloos gaat reageren. In gevaarlijke situaties wilt ze graag laten zien dat ze wél dingen kan, dat ze belangrijk is, en dat ze ook iemand is om bewondering voor te hebben. Lavina zou graag bewonderd willen worden -Niet in de zin van aanbeden, maar eerder in de zin van: 'Zo-Zij-Is-Stoer-Bewondering'.
Insecten, spinnen, donder of een van die dingen is niet erg angstaanjagend voor Lavina. Daar kan ze goed tegen. Ze heeft echter drie grote fobieën:
Achluofobie: Bang voor het donker. Vaak werd Lavina gepest door haar klasgenootjes. Hierbij sloten ze haar op in het donker, en maakte dan enge geluiden of zorgde voor andere griezeldingen.
Claustrofobie: Dit gaat eigenlijk gepaard met de angst om opgesloten te zitten in kleine ruimtes. Het is onduidelijk waar dit uit voortgevloeid is, maar het zou afkomstig kunnen zijn van haar Claustrofobie.
De 3e ben ik even vergeten, maar hij komt z.s.m hier te staan.
Bovendien kan lichte bindingsangst een probleem zijn. Vooral bij vriendschappen, maar ook liefdesrelatie's. Ze is echter niet autistisch.
Onzekerheid is erg. Al helemaal in de grote mate die Lavina heeft. Het hindert haar, maar dit zorgt er eigenlijk vooral voor dat ze hyper en vrolijk is, de hele dag door. Lavina is niet goed in haar emoties uiten, dus blijft ze vaak hangen bij geveinsde vrolijkheid.
Als Lavina een van haar depressieve buien heeft, sluit ze zich vaak helemaal af. Lavina heeft graag een plekje waar ze zich terug kan trekken als ze zich weer depressief voelt.
Wel is Lavina betrouwbaar. Een vriendin kan goed bij haar terecht voor raad. Geheimen blijven bij haar.
Gave: Transformatie. Haar skills in deze kunst is helaas nog niet erg ontwikkeld. Tot nu toe is het nog niet gelukt om helemaal in een dier te veranderen, alleen delen ervan, bijv: Vleugels van een vogel, kattenpootjes en oren of een olifanten slurf.
Extra: Lavina is gepest. Niet zomaar name-calling, of negeren, nee het was serieuzer. De klas op de basisschool was behoorlijk tegen haar gekeerd. Propjes vlogen door de klas, blauwe ogen en blauwe plekken, schelden, iedere dag. De leraar, die zwaar overspannen was, was niet in staat om er iets aan te doen. Hij had het niet eens door, aangezien zijn blik altijd op iets anders gericht leek te zijn. Sterker nog, hij had beter een jaar een sabbatical kunnen nemen. Tijdens het ontwikkelen van de gave die Lavina bezat, werd ze uitgescholden voor heks, en ergere dingen. De ouders van Lavina konden hier niets aan doen, aangezien zij zelf er ook geen tijd aan besteedden. Lavina was een ongelukje voor hen en niet anders. Een abrupte verstoring van hun zakenleven, niet iets om tijd aan te besteden. Er zit nauwelijks chemie tussen Lavina's ouders, aangezien het voornamelijk een gearrangeerd huwelijk was, goed voor hun bedrijven. Lavina weet ook nauwelijks hoe echte relaties werken. Terugvallen op haar vrienden kon niet: Lavina zat hopeloos vast.
Lavina's moeder hield overigens van oude, Middeleeuwse namen. Vandaar Lavina. Carré is haar Vaders' naam, maar eigenlijk heeft Lavina een dubbele achternaam: Carré-Pansuélae.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen