Miserere schreef:
Rol: Onderzoeker
Naam: Caine Douglas Wayn
Leeftijd: 32
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk:



Caine heeft een ongelofelijke gevaarlijke en ruige uitstraling. Hij is lang, erg gespierd en zit onder de littekens die hij vooral in zijn tijd als onderzoeker heeft opgelopen. Voornamelijk zijn armen, rug en kaak zijn erg gehavend, maar Caine doet geen moeite om deze te verbergen omdat het zijn bewijs is dat hij slim en sterk is.
Caine heeft een licht getinte huid, die goed combineert met zijn ongeschoren stoppelbaard en donkerbruine, kortgeknipte haar. Caine heeft verrassende lichtgrijze ogen die vooral in het donker wel licht lijken te geven. Caine's uiterlijk verraad gewoon dat hij een enorm egoïstische en arrogante zak kan zijn als hem iets niet zint. Toch is Caine absoluut niet lelijk te noemen en heeft hij ook absoluut heel wat dames moeten wegslaan.
Innerlijk: Wat Caine uitstraalt, is hij ook. Gevaarlijk, arrogant en hij heeft een ego dat met geen mogelijkheid in te deuken is. Caine komt in eerste opzicht echter heel kalm en emotieloos over en er is ook heel wat voor nodig om hem boos te maken. Toch is het geen lieverdje en is hij ook erg kil, voornamelijk op zijn werk.
Als Caine eenmaal boos is -wat soms heel erg onverwachts kan gebeuren, maar gelukkig niet extreem vaak gebeurt- kan je beter oppassen, want buiten mentale vernedering kan ie op fysiek vlak ook aardig wat kunstjes.
Extra: -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen