Avalerion schreef:
Rol: Hybride
Naam: Alexander Evan “Alex” Anderson
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk:

Alex zoals hij eruitzag voordat zijn haarverf uit begon te groeien. Van zichzelf is zijn haar zwart, en dat waar het lichtblauw is geweest is langzamerhand witblond geworden, gezien het feit het gebleekt was.


Alex’ gezicht.




Alex heeft een slank postuur, en is voor een jongen niet zeer gespierd. Hij is ongeveer 1 meter 65, en heeft een zacht gezicht met hoge jukbeenderen, een dunne rechte neus en ijsblauwe ogen. Hij heeft (anders dan op de foto) die piercing bovenaan zijn neus niet, en twee ringetjes door zijn onderlip, in plaats van één (snakebites dus). In principe zijn sieraden verboden, maar ze kunnen zich niet voorstellen dat Alex hier iets mee kan, en hij was zo lastig toen ze het eruit wilden halen, dat ze ze maar gewoon hebben laten zitten. Zijn haar was zwart met lichtblauw getinte highlights. Toen hij daar nog de vrijheid en middelen voor had, zette hij het graag overeind zoals op onderstaande foto. Sinds het onderzoekscentrum is het gewoon stijl, en ongeveer halflang.
Zijn pony verbergt zijn gehele voorhoofd. Hij verbergt er littekens onder die zijn opa hem aangebracht heeft.



Innerlijk:
Alex is een rustige, sociale jongen. Hij maakt graag grapjes, houdt van een fijn gesprek en kan goed luisteren. Toch is hij ook graag alleen en heeft hij zo zijn geheimen.
Als klein jongetje was hij zeer ongewenst. Zijn moeder was zestien jaar oud toen ze hem kreeg, en heeft hem op het stoepje van haar eigen vader gedumpt zo snel ze daar fysiek toe in staat was. Zijn opa woonde met zijn vrouw in een klein appartement en behandelde zijn kleinzoon als stront. Hoewel Alex’ oma hem af en toe stiekem iets toestopte wanneer haar man er niet was, liep Alex een groeiachterstand op door de slechte voeding die hij kreeg. Hij was een ziekelijk klein mannetje. Vanaf een jaar of vijf moest hij allerlei klusjes opknappen in huis, en dat werden er naarmate hij ouder werd steeds meer. Als hij dit niet goed of snel genoeg deed kreeg hij straf. Lichamelijke dingen zoals slaan of het uitdrukken van peuken tegen zijn bovenarmen. Alex heeft dit laatste later geprobeerd te verbergen met op elke arm een getatoeëerde zwaluw in duikvlucht. Toen Alex er op zijn zestiende achter kwam dat hij op jongens viel, heeft zijn opa dit met een mes in zijn voorhoofd gekerfd, en zijn haar afgeknipt. Dit deed hij toen Alex een paar maanden na die ontdekking dronken terugkwam van een feestje, en door de alcohol zo diep in slaap was dat hij niet wakker werd van de pijn, en dus zijn gave niet kon gebruiken om weg te komen. Toen hij wakker werd met bloed in stromen over zijn gezicht en verschrikkelijke pijn wist hij gelijk dat er iets mis was. Tot zijn haar weer lang gegroeid was heeft hij een hele tijd met die wonden, later littekens rondgelopen. Iedereen die het nog niet gezien had aan de striemen, brandwonden en sneden wist nu hoe het er thuis bij hem aan toeging. Het woord “homo” op zijn voorhoofd leek nog een andere boodschap te bevatten: help.
Deze hulp kwam, toen jeugdzorg hem nog in datzelfde levensjaar overplaatste naar een ander gezin, na een anonieme tip uit Alex’ klas.
De buurman van zijn pleegouders werkte bij dit onderzoekscentrum, en zodra Alex twee jaar later het huis uit ging plukte hij hem zo van straat. Hij heeft niet eens tijd gekregen om zijn appartement in te richten. Alex bevindt zich nu ongeveer drie maanden in dit onderzoekscentrum.
Alex is snel dankbaar voor goede dingen die hem overkomen, en behalve nachtelijke dipjes is hij vrij positief ingesteld. Hij is mentaal erg sterk en gehard door zijn keiharde opvoeding. Hij gaat door het vuur voor degenen die het meest voor hem betekenen. Hij is homo, en hoewel het op zijn voorhoofd geschreven staat, loopt hij daar niet mee te koop. Daar ontstaan nog wel eens ongemakkelijke situaties uit. Hij heeft nog nooit echt een serieuze relatie gehad, en dat maakt hem een hopeloze romanticus. Dan is hij opeens verschrikkelijk verlegen.
Gave: Teleportatie. Er zijn wel beperkingen aan deze gave. Zo kan Alexander alleen teleporteren naar een plaats waarvan hij weet hoe die eruit ziet, en binnen een straal van 20 kilometer. Dit is ook de reden dat hij niet uit het onderzoekscentrum weg kan. Hij is namelijk naar een extra ver onderzoekscentrum gebracht. Het heeft ook geen ramen, behalve in de kamers van de onderzoekers. Hierdoor kan hij niet naar buiten kijken om te zien hoe het er daar uit ziet. Alex traint ervoor zijn bereik te vergroten.
Extra: -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen