Hatsumomo schreef:
Rol: Vrouwelijke hybride
Naam: Josephine Eve Valo, maar ze word meestal gewoon Josy genoemd door iedereen.
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:



Josy is een redelijk lange vrouw, ze is 1,70 en dat is toch wat langer dan het gemiddelde. Ze is redelijk slank, maar heeft haar vrouwelijke vormen toch redelijk goed zitten. Haar borsten zijn net iets groter dan gemiddeld en ze heeft een smal taille en wat bredere heupen. Haar huid heeft een lichte vorm omdat ze niet goed tegen de zon kan en er hierdoor ook maar weinig in komt. Over haar hele lichaam heeft ze kleine sproetjes, al vallen ze niet zo op. Er zijn nog twee dingen redelijk opvallend aan haar lichaam, dat zijn de littekens overal en de tatoeages die ze over sommige hiervan heeft laten zetten. Ze heeft er behoorlijk veel, op haar armen, haar rug en enkele op haar benen en vingers. Ze hebben lang niet allemaal een betekenis, maar sommige zijn haar best wel dierbaar. Ze heeft op haar linkerheup een groot litteken en op haar rug, van linksboven naar het midden en eindigt halverwege haar rug.
Verder heeft Josy een redelijk rond en meisjesachtig gezicht. In haar gezicht heeft ze meer van deze sproetjes, al zijn deze opvallender en heeft ze er hier meer. Haar lokken zijn oranje, van zichzelf is ze altijd al een ginger geweest. Ze hebben een lichte slag en komen tot onder haar borsten, maar meestal draagt ze het gewoon vast omdat het makkelijker is. Het is wel eigenwijs en springt vaak alle kanten op. Haar lippen zijn redelijk vol en hebben een best donkere kleur in vergelijking met haar huidskleur. Ze hebben een terracotta rozige kleur. Haar neus is smal, maar volgens haar wijst hij iets teveel naar rechts. Haar ogen hebben een stormachtige blauwe kleur, om haar iris licht en naar buiten steeds donkerder. Haar gezicht straalt een stuk meer onzin uit dan haar lichaam.
Innerlijk: Op het eerste gezicht komt Josy over als een onschuldig type dat erg teruggetrokken en afstandelijk is. Het is echter helemaal niet hoe ze in elkaar zit. Ze is wel redelijk afstandelijk, maar durft mensen niet door te laten. Ze is eigenwijs, koppig en kan enorm agressief zijn. Het is dan ook geen zeldzaam voorkomen als ze zich weer eens in een gevecht stort om iets kleins. Ze heeft dan ook behoorlijk stemmingswisselingen en kan hierdoor erg onvoorspelbaar worden. Je weet vaak gewoon niet hoe ze op je gaat reageren.
Ook is Josy een echte doordrammer. Ze wilt krijgen wat ze wilt en als ze het niet krijgt zoekt ze er altijd bepaalde manier voor. Ze manipuleert. koopt je op de één of andere manier om, steelt of verleid zelfs om dit te krijgen. Voor sommige dingen doet ze werkelijk alles en het is dan ook makkelijk om haar met zulke dingen te laten doen wat jij wilt. Je kan niet zeggen dat ze erg naïef is of dat ze makkelijk te manipuleren is, soms denkt ze gewoon niet genoeg na en stort ze zich ergens halsoverkop in. Roekeloos valt ze wel te noemen. Ze maakt veel fouten en van de meeste wilt ze niet eens leren. Veel aanpassingsvermogen heeft ze niet. Wel aan de situatie, niet aan mensen.
Het is al vaak voorgekomen dat er misbruik van haar gemaakt word, waardoor ze nogal een vertrouwensprobleem heeft opgelopen. Ze vertrouwt je niet makkelijk en zal alles wat je doet wantrouwen, tot ze weer eens iets nodig heeft. Ze kan zich erg schijnheilig gedragen. Ze is er ook het type voor om de hele dag te schelden en sarcastische opmerkingen te maken. Ze scheld werkelijk tegen alles en iedereen, ook zichzelf. Maar ook met de meest erge dingen. Ze kan behoorlijk seksistisch en racistisch zijn, maar kan je ook pakken op persoonlijke dingen als het haar uitkomt.
Uiteraard heeft Josy ook een heel andere kant. Ze kan best aardig zijn en als je haar vertrouwen wint zal ze ook voor je klaarstaan. Dit gebeurd echter zelden omdat ze redelijk egoïstisch is. Goede raad kan je niet van haar verwachten, niet omdat ze je die niet wilt geven, maar omdat ze zelf vind dat haar raad niet echt zo geweldig is. Ze zal niet zo snel zeggen dat ze om je geeft als ze dat doet, maar je kan het opmaken uit kleine hints en uit bepaalde dingen die ze dan voor je zal doen.
Gave: Telekinese
Extra: Josy heeft een behoorlijk turbulent verleden. Haar vader is tegelijk ook haar opa, net de reden waarom ze op jonge leeftijd thuis weggehaald werd en van pleeggezin naar pleeggezin gegaan is. Hier zijn zoveel dingen gebeurd waar ze eigenlijk helemaal niet meer over praat. Toen ze ouder werd, inde ze enkel het geld wat ze van haar pleegouders kreeg om daarna de straat op te gaan. Ze heeft nog verschillende pleegouders gehad, maar was er eigenlijk nooit. Ze werd een junkie en raakte verslaafd aan drugs, waar ze werkelijk alles voor heeft gedaan om het te krijgen. Van verschillende periodes mist ze hele stukken en heeft ze geen idee wat er gebeurd is. Toen ze van straat geplukt werd en naar een onderzoekscentrum gebracht werd heeft ze het dan ook flink te verduren gehad toen ze ook nog moest afkicken.
Ze heeft haar gave niet veel gebruikt, ze voelde zich daardoor nog raarder en een echte buitenstaander. Zelfs nu weigert ze het vaak te gebruiken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen