Leonie pov

Ik word wakker en wrijf in mijn ogen om zeker te weten dat wat gisteren gebeurd is echt is maar dat is niet meer nodig want Louis komt binnen lopen en mijn buik maakt een sprongetje." Hiiii" zegt hij tegen me ik glimlach en begroet hem terug. "Kom je eten met Ayla?" Ik gaap en dan knik ik. Hij moet lachen en loopt naar buiten waarschijnlijk is daar de tafel gedekt. Ik kijk naast me en zie dat Ayla nog aan het slapen is. Ik schud haar wakker. En met een schok komt ze overeind ze kijkt om zich heen en als ze mij ziet ontspande ze zich en ik moet lachen. "Goede morgen" zeg ik. "Goede morgen "zegt ze wat slaperig terug. We staan op en lopen naar buiten waar de jongens al aan tafel op ons zitten te wachten. We gaan aan de tafel zitten en pakken allemaal een broodje uit de kom die op tafel staat. Ik smeer er chocopasta op. Naill ze de radio aan. Het is stil aan de tafel en ik denk aan waar Harry kan zijn. Maar dan spits ik mijn oren want ik hoor opeens Harry zingen maar dan besef ik dat het uit de radio komt. Even luistert iedereen maar dan zet Liam de radio uit en ik zie dat hij tranen in zijn ogen heeft. Ik kijk hem met medelijden aan en hij glimlacht dankbaar naar me." Oké" verbreekt Ayla de stilte "hoe kunnen we Harry vinden?" "Kunnen we niet de politie waarschuwen?" vraagt ze." Ik denk het niet" zegt Zayn "want van onze manager mogen we met niemand contact opnemen." " En misschien heeft het wel te maken met de ontvoering van Harry." " Ik denk dat we het beste kunnen gaan kijken bij de receptie." Zegt Louis. "Ja" antwoord ik "misschien heeft de man achter de balie wat gezien." We zijn op weg naar de receptie. Als we naar binnen lopen zien we hem in een achter kamertje met iemand bellen. Als hij ons ziet zegt hij snel gedag tegen degene aan de andere kant van de lijn en hangt op. Hij loopt naar ons toe en vraagt weer net zo nors als toen we kwamen "wat komen jullie doen?" " We wilden vragen of u misschien iets heeft gezien gisteren onze vriend is namelijk verdwenen aan de bosrand." " Nee ik was niet op de camping" zegt hij ongeïnteresseerd. "Als u hem ziet wilt u ons dan waarschuwen?" Vraagt Ayla. "Best" zegt hij nors. "Ga nu maar ik heb jullie niks te vertellen." We draaien ons om en lopen de deur uit." Wat een rare man zegt Naill." " Ja he?" " Ayla en ik vonden dat ook toen we ons hadden ingeschreven bij hem."
"We zouden even in het bos kunnen gaan kijken?" Stelde Ayla voor. En iedereen stemt ermee in. We lopen naar de bosrand en Zayn stelt voor om ons in te delen in groepjes. Ik ga bij Ayla staan en zie de jongens nog staan kijken wie bij ons komt. Maar dan loopt Louis naar voren en komt bij ons staan. En van binnen voel ik me heel erg blij ook al weet ik dat hij toch niks voor mij voelt. "Oké" doorbreekt Liam de stilte "zullen we afspreken over een uurtje weer hier?" "Het is nu 3 uur." We knikken en Louis Ayla en ik lopen weg van de anderen. Een hele tijd lopen we zwijgend over bladeren en takjes. Dan doorbreekt Ayla de stilte," kijk!" Roept ze en ze wijst naar de grond een stukje verderop. En dan zie ik het ook, er ligt iets glimmends. Louis en ik kijken haar vol spanning aan als ze het oppakt en zich naar ons toedraait. Ze heeft Harry's horloge in haar hand. We rennen naar haar toe en kijken naar het horloge. "Het is inderdaad het horloge van Harry" zegt Louis. We kijken nog tien minuten op de plek waar Ayla het horloge gevonden heeft maar verder is er niets ten zien. "Laten we maar terug gaan het is kwart voor 4" zegt Ayla. "Is goed" zeggen Louis en ik. Maar dan horen we geritsel tussen de bomen... Snel pak ik Ayla's hand en die van Louis. Ik knijp hard in hun handen. En we kijken verstijfd naar de bomen. En dan vliegen er een paar vogels uit. En ik ontspan weer en laat hun handen weer los. "Auww!" Roepen ze allebei tegelijk. "Sorry!" Zeg ik verontschuldigend als ik besef dat ik veel te hard in hun handen heb geknepen en we liggen alle drie in een deuk. Als we weer zijn bijgekomen van de lach lopen we weer verder. Als we bij de afgesproken plek komen zien we dat de andere er nog niet zijn. Louis gaat op een boomstam zitten en ik plof naast hem neer en Ayla naast mij. Ik kijk naar Louis en zie dat hij verdrietig is. Ik sla mijn armen om hem heen en ik zeg "we vinden hem wel dat beloof ik je."

Harry pov

Hoelaat zou het eigenlijk zijn? Zo te voelen word het nacht want het word steeds kouder in dit stomme schuurtje denk ik bij mezelf. Waarom zou iemand me ontvoeren? Om dan me laten verhongeren? Of zou hij nog wat komen brengen? Ik krijg het steeds kouder, ik ga in een hoekje liggen van de hut en val bibberend in slaap.

Reageer (1)

  • Snuf

    Awh arme Harry!!!! ze moeten hem snel vinden!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen