Oke, oke.... Ik moet echt niet vergeten adem te halen. Ik loop al de hele dag met een gigantische grijns op mijn gezicht. THE MAGIC IS BACK!!!! Ik ben zo verschrikkelijk blij, ik kan het gewoon niet geloven!!!
Voor wie het nog niet weet en denkt, wtf, waarom is zij opeens zo blij. JK Rowling is bezig met het schrijven voor een spin-off van Harry Potter! Het gaat over Newt Scamander, de auteur (EN HUFFELPUF!!) van Fantastic Beasts & where to find them. Het gaat over zijn jonge jaren, dus zeventig jaar voor Harry Potter. JK Rowling is zelf de screen writer, dus het kan alleen maar heel erg geweldig worden! Klik hiervoor de rest van de info. Oke, nu mogen jullie het hoofdstukje gaan lezen, terwijl ik nog een keer gillend door de kamer ren!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Stage

    verdah!!

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Nice! (:

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    nieuwe abooo!!!!
    dit is echt zo'n leuk verhaal, I LOVE IT!!!! (H)
    snel verder :)

    1 decennium geleden
  • Amur

    omygod, ik was echt zó blij toen ik het hoorde. Ennn weer een top hoofdstukje, je schrijft echt geweldig! Ga alsjeblieft snel verder.

    1 decennium geleden
  • Prefect

    Snel verder :'D Ik hou echt van deze story <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen