Foto bij Guitar 33

I like it when he's doing that ^ ;3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • khira

    Er staat dat als ze dement wordt, ze dat moment vergeet. Maar dat is eigenlijk niet waar, want demente mensen hebben een enorm slecht korte termijn geheugen maar wel een abnormaal goeie lange termijn geheugen. Daarom leven ze in gedachten nog in de tijd dat ze jong waren en geloven ze ook dat ze weer naar school moeten ofzo. ;)

    Dit is echt zo'n geweldig verhaal!
    En als Kate echt handboeien bij Sean gaat omdoen, dan ga ik me ech kapot lachen! Dat zou ik zooooo leuk vinden (niet dat het echt gebeurt, maar toch).
    En waarom vraagt Kate niet gewoon aan Sean of hij bij haar wilt blijven? Ze stelt zich dan misschien wel kwetsbaar op,maar who cares? Geen enkel meisje wil alleen worden achter gelaten bij prom (H)

    8 jaar geleden
  • agirlx

    hahaha moet ze doen!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • 1DFAiRY

    Serieus dit is een van mijn fav stories die ik nu op dit moment volg :))))

    1 decennium geleden
  • evashton

    Geweldig geschreven weer ! <3 houzovandit verhaal, vooral omdat ik zelf ook gitaar speel(acoustic danxd) en ik kan ook wel een soort van zingen, hahha, ik zit nu buiten in het zonnetje op een terasje in m'n geliefde dorpje we zijn aant kanoenen maar ik kan niet niet zwemmn dus ik ben lekker storie's lezen en muziek luisteren op me bb.



    Hahah, je bent een topper hahha, eerst netjes je huiswerk hahaha. Dit is pas mijn eerste week op school vanaf morgen begin ik echt en volgende week gaan we gelijk op een facking kamp (?) Hahaha. Weerddd voor maar 2/3dagen xd.

    Die handboeien xdd.
    Ze moeten wel gaaan zoenen ! :d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen