Kyler

De zon brandde lichtjes op mijn huid, maar zoals gewoonlijk was ik te koppig om toe te geven aan het gevoel en iets als een vest aan te doen. Het was al warm genoeg, en ik haatte hitte. Het liefst zou ik mezelf terug trekken in het noorden, maar iets of iemand had me hier heen getrokken en nu liep ik door de drukte van een warme ochtend in Rotterdam. Mensen om mij heen gingen naar hun werk, opende hun winkels en de meeste zaten in hun telefoon te praten terwijl ze over de straat liepen zonder echt te zien wat er om hen heen gebeurde.
Nederland was een raar land. De winters hadden en temperatuur die het lekkerst zou zijn in de zomer, met andere woorden het was er te warm, maar redelijk uit te houden. De mensen hier waren nog raarder dan het klimaat, om de een of andere reden vonden ze het weer altijd te koud en vonden ze hun telefoon interessanter dan de wereld om hen heen. Hoewel sommige van hen toch op keken als ik langs liep en me raar aan staarden. De meeste van hen wierpen korte gespannen blikken op de pijlen koker die op mijn rug zat gebonden. De mensen ontweken mijn blik en ik vond het niet erg. Ik was hier niet voor hen. Ik was hier om te kijken wat me heir naar toe getrokken had en daarna zou ik weer terug keren naar het noorden. Ik zou een plek zoeken waar het niet zo druk als hier was en veel minder warm.
'Au, Godver... Kijk uit je ogen Hert!' De hete koffie die over me heen liep gaf me de neigen om mijn mes in iemands nek te steken.
'Sorry... ik... sorry!' Het meisje met vuur rood haar en tranen op haar wangen dat tegen me aan was gelopen waardoor ik de koffie over me heen had gekregen, barste, waarschijnlijk weer, in tranen uit. 'Ik... ik... het spijt me zo.' ZE rende langs me heen en ik was zo bezig met de hete vloeistof op mijn huid dat ik bijna niet merkte dat zij het was. Ik keek haar achter na terwijl ik haar geur en energie patroon in me op nam. Ja, zij was de gene die me naar Rotterdam getrokken had.

Ik liep mijn appartement in en trok meteen mijn shirt en schoenen uit. Zelf mijn bh zat onder de koffie en de sleutel, die aan een zilveren draadje om mijn nek hing, plakte aan mijn huid vast. Snel deed ik hem af en maakte hem schoon. Ik kon het niet hebben dat hij nog kapotter ging. Ik legde hem snel onder mijn kussen en liep de badkamer in voor een koude douche.
Het koude water kalmeerde me en ik haalde mijn haren uit mijn vlecht. Zelf met het geluid van de douche en het genot van het koude water op mijn huid merkte ik ze op. Ik liet het water van de douche stromen en trok snel mijn onder goed aan. Ik had geen tijd om heel kieskeurig te zijn, mijn bh zat nog altijd onder de koffie en tijd om een broek aan te trekken had ik niet. Tussen mijn stapeltje handdoeken uit haalde ik een mes. Het geluid van de douche beschermde me, de idioten dachten waarschijnlijk dat ik ze nog niet opgemerkt had. Ze zouden ondertussen beter moeten weten; zoals altijd stond ik ze op te wachten met een wapen in de hand. Alleen had ik vandaag iets minder kleding aan dan gewoonlijk.

Reageer (3)

  • Morgenster

    Spannend.
    Waarom ben ik niet eerdr begonnen met het lezen van dit verhaal?

    1 decennium geleden
  • Fireling

    awesome (:

    1 decennium geleden
  • wartaal55

    lol, spannend...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen