Foto bij 14 Beautyfull day

Bij zonhoog werden de twee felle krijgers weer wakker, ze gingen even langs bij hun familie, Sterkklauw zat ook in de kraamkamer bij Valkvleugel, en daarna kwam er een dunne grijze poes op hen afgestapt. 'Hey, Goudvacht en Donderklauw, zouden jullie eens met ons willen gaan jagen?' vroeg Tornadopoot, terwijl ze knikte naar haar zusje, de kleine bamboepoot. 'Ja natuurlijk!' antwoorde Donderklauw direct, wanneer Goudvacht spinnend langs haar zijde haar een kopje gaf. Aan elke kleine poes hun zijde liep een stoere krijger, de vier katten werden uitgezwaaid door Avondrood, die trots was op de krijger die ze getraind had.
Al snel dook Bamboepoot om een konijntje, die haar net niet kon ontsnappen, Tornadopoot ving een vink, Goudvacht liet net een eekhoorn aan hem ontsnappen, en Donderklauw had net een dik mollig konijn gevangen, die hij begroef bij zijn muizen van daarnet.
Wat later gingen de katten naar de golvenrotsen, om wat lekker te zonnen, Bamboepoot vangde een paar vissen, en Donderklauw gaf voortdurend complimentjes. zo bleven de vier katten de hele dag door 'Chillen'
Daarna gingen ze naar het kamp, het was bijna volle maan, en Zoutster selecteerde Sterkklauw, Avondrood, Houtwilg, Donderklauw, Bamboepoot en haar zusje Takpoot voor de vergadering, ze had graag Goudvacht en Tornadopoot ook meegenomen, maar dat vond iedereen veel te riskant, Vulkaanster zou ze terug kunnen opeisen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen