Foto bij 11 Clanstorm

Hey Hey Hey, Avondrood, Wacht! 'Ben je vergeten dat de Zeeclan maar 3 krijgers heeft, we kunnen nu toch niet zomaar de LavaClan aanvallen?
'Wel met afleiding' mauwde Avondrood terug. 'Zoutster en de leerlingen zorgen voor een afleiding, Sterkklauw en alle krijgers vallen het kamp binnen.
Zo gezegd zo gedaan, Zeester liep naar de ingang van het kamp, en slaagde alarm. 'LavaClan! Help! we worden aangevallen door Aardeclan!
Help ons!!' schreeuwde ze. Krijgers kwamen uit hun holen gelopen, en Vulkaanster mauwde. Aardeclan? kunnen jullie die niet alleen aan?
Op dat moment vloog Sterkklauw de struiken in, opzoek naar het kamp, ze hebben de rand bereikt, wanneer ze goudpoot en tornadopoot zien.
hij gebaart dat de twee katten naar de rand moeten komen om te ontsnappen, op het moment dat hij over de struiken springt, en een willekeurige LavaClankat aanvalt, Olifanthart, Avondrood en Houtwilg doen het zelfde. Goudpoot vecht mee, om Tornadopoot te beschermen, de zes katten kunnen vluchten.
'Please help ons!' smeekte Zoutster. Rotsklauw, de commandant rolde met zijn ogen. 'We worden aangevallen!!!!' klint het, een donkerbruine kater loopt door het kamp, en Vulkaanster kijkt op 'Wat???' hiervan maken Zoutster en de leerlingen gebruik om te ontsnappen, en ze voegen hun terug bij de groep.
'Alle geluk dat bijna elke kat naar ons kwam kijken!' mauwde Bamboepoot. 'Goudpoot!!!' schreeuwde Donderpoot. de twee katten rolden over elkaar, en Goudpoot vertelde hoe akelig het was in de LavaClan, hij had wel 1 vriendje gemaakt, Vlampoot, ondertussen al Vlamhart.
'Is Wolfpels dood?' vroeg hij enthousiast. 'Ja, Sterkklauw heeft -' 'Sterkklauw heeft donderpoot's werk afgemaakt.' dat was Olifanthart.
'En Zoutster heeft een leven verloren.' voegde Avondrood er aan toe. Terug In het kamp was Girafvlek enorm geschokt met Wolfpels daden.
Ondertussen was ze al bevallen. 'De laatste wens van Wolfpels, was dat ik de kleintjes Haaikit en Ijskit noem, mag dat? vroeg ze wanhopig.
'Tuurlijk, zolang het maar geen Wolfkit is!' bromde Houtwilg.'Dankjewel dat je me kwam redden, snorde Bamboepoot naar Donderpoot.
'geen dank.' lachte hij haar toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen