Foto bij what is this?

@freyaaa6: sorry dat ik je zo lang liet wachten, maar ik moest eerst wat problemen oplossen en dat kon ik niet echt gaan verwerken in de story! ik zou snel proberen te schrijven om het goed te maken! xx

@CelinexLouis: misschien als ik snel genoeg kan typen kan ik een voorstukje gaan schrijven voor de 'nieuwe' story maar ik kan echt geen titel verzinnen :'( ik heb echt geen idee hoe ik College Sucks moet beeindige.. ik heb geen idee wat ik nog moet schrijven aan dat verhaal -_-" xx

Sky

"Sky!" riep Duncan. ik schrok op en keek hem raar aan. hij legde het stuk afgebroken hout in mijn hand. "handel jij even af met dat rare kind en gooi dan haar lichaam ergens waar die losers haar kunnen vinden." ik knikte. Duncan pakte zijn glas met drank en ging weer in zijn stoel zitten. "oh en breng haar via de achterzijde. ik heb geen zin op de bloedstrepen van mijn grond te poetsen. ga ook wat eten. je ziet een beetje wit." zei hij als grap zonder maar om te draaien. ik maakte mijn weg door het hele huis naar de kamer. ondertussen volgde ik alles wat er in het huis stond. er moest iets zijn waar ik Duncan voorgoed weg moest krijgen. voorgoed! ik mocht dan onder invloed van Duncan zijn, maar ik was niet echt achtelijk!

ik gooide de deur open en snelde naar binnen om de deur weer dicht te gooien. Noa stond tegen de muur met haar armen boven haar hoofd. haar kleding zat vol met scheuren en bloedvlekken. gelukkig zal ze snel genezen anders zou ze nu meteen dood gaan. "ze is helemaal voor jou sister." zei Samuel en liep langs mij. ik hoorde de deur dichtvallen en een zachte gil van Noa. ze keek langzaam op naar haar en zag de angst in haar ogen. ik rende op haar af. het stuk hout zo dat het perfect stond om door haar hart te snijden. het gegil van Noa kon iedereen straks horen!

precies voor het stuk hout haar shirt raakte stopte ik. "Noa. verander Liam. voordat Duncan hem aan stukken scheurt." zei ik en boorde het stuk hout aan de andere kant van haar borstkast. Noa keek mij meteen aan. "je.. maar.. hoe.." ik haakte haar al snel af. "lang verhaal. speel dood. Duncan en Sam zijn bijde achtelijk." zei ik en trok de stukken ketting los van de muur. ik tilde Noa op en liep zo gewoon mogelijk naar beneden. vanuit mijn ooghoeken zag ik Samuel en Duncan heel sneaky kijken. 1-0 for me. ik liep via de achterdeur naar buiten en begon iets sneller te rennen om verder van het huis te zijn. niemand kon ons maar beter zien. ik zette Noa op de grond en trok het stuk hout weg. "hoe kan het dat je nog zo-." ik schudde mijn hoofd en legde het stuk hout in haar hand. "ren zo hard als je kan naar de waterval. de andere zijn op zoek naar je. ik heb contact lenzen in. Duncan merkte niks. die dingen werken goed. ga nu en ren zonder terug te kijken. als ik geluk heb kan ik langs bij Niall. over een paar dagen komen ze langs jullie om Liam aan stukken te trekken. verander hem zodra je thuis bent! ga!" ratelde ik. Noa sloeg haar arme kort om mij heen en begon hard te rennen. ik rende de andere kant op. de kant van het huis. de uren die ik nu al weg niet met Niall was waren de hel! ik moest heel snel zijn!

Reageer (2)

  • CelinexLouis

    Messchien kan ik helpen met een titel of zo...en ik weet ook nie hoe je hem moet beïndigen... En snel verder please :D verslaving is coming back! Moehahaha x.

    1 decennium geleden
  • freyaaa6

    haha super en ja tuurlijk neem je tijd! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen