Foto bij 52. Lauren De Ruyck

Picture by DaisyxLouis

I'm back! Ik wil terug :( . Misschien moet ik nog eens vertellen waar ik geweest ben want ik denk niet dat ik dat al gedaan heb. (Als dit je niet interesseert sla dan alles over tot aan de sterretjes.)
Ik ben dus op vakantie geweest naar een vakantieboerderij in Bocholt (Limburg). Het was er echt heel erg leuk. Mijn broer mocht helpen met het rijden op de verreiker en op de tracktor en ik mocht helpen met de kalfjes voederen en met koeien melken. Ik stond wel niet vroeg op om 's morgens te helpen daarom hielp ik meestal 's avonds. Over de middag gingen we fietsen, zwemmen, vrienden bezoeken, maïsdoolhof en we hebben zelfs een alpaca boerderij bezocht. Grappige beestjes. 's morgens ging ik ook dikwijls lopen langs de Zuid-Willemsvaart.
**************************************************************************************************************************************************************************
So, er is blijkbaar veel gebeurd terwijl ik weg was. Zerrie is verloofd, Liam heeft een nieuw lief(?), hun nieuwe film is in première gegaan. Ik ga zeker eens kijken. Jullie ook? Zijn er nog dingen die ik gemist heb?

Bedankt voor de nieuwe abo's en de vele reacties. Ik ga nu snel verder schrijven want ik moet nog 40 hoofdstukken lezen :s .

LUFU

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • thatonechild_xo

    Ik wil gwn die fck Perrie Edwards vermoorden voor het stelen van mn vriendje grrrr...(6)

    1 decennium geleden
  • dd_hemmo_

    Bocholt ligt toch in Duitsland? Da's namelijk net over degrens bij Winterswijk(NL)

    1 decennium geleden
  • XXIloveXX

    Haha dacht eerst dat je Bocholtz bedoelde oeps

    1 decennium geleden
  • MOTORMUIS

    Omg Bocholt ligt kei dicht bij mij :)

    1 decennium geleden
  • 1DbeterdanJB

    Snel verrrderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen