Het spijt me heel erg dat ik alweer een tijd niet heb geschreven. Het is heel lastig op mijn telefoon om te doen, en ik heb het idee dat ik hoofdstukjes afraffel als ik ze niet eerst gewoon op Word typ.
Inspiratie heb ik - heel veel -, alleen niet voor dit verhaal. Dus heb ik besloten om dit verhaal op tijdelijk gepauzeerd te zetten, zodat ik een voorraadje kan schrijven op Word en jullie dus niet steeds hoeven te wachten op bagger-hoofdstukjes.
Ik hoop echt dat jullie dit begrijpen en jullie abbo houden, hoewel ik het natuurlijk snap als jullie daar geen zin in hebben.

Maar zoals ik ook al zei, ik heb wel veel inspiratie. Ik heb twee nieuwe verhalen op Word, en ik heb besloten één daarvan al op Quizlet te zetten. Hier zal ik dan ook veel aan schrijven, dus ik hoop dat jullie daar een kijkje zouden willen nemen!
Caramel Macchiato - One Direction

Hopelijk snappen jullie dit en ik zal mijn best doen zsm weer te schrijven. Bedankt voor het lezen en reageren van en op dit verhaal tot nu toe, ik waardeerde het echt en zal dat zeker ook blijven doen! (flower)

Lots of love,
NovemberRain

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen