Foto bij Dankwoord.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (23)

  • LeLouisx3

    Wat jammer dat ik aan het laatste hoofdstukje ben gekomen. (Maar ik weet dat er een vervolgverhaal komt... deze domkop begon dat verhaal te lezen en na 6 hoofdstukken begreep ik er niks van. Toen pas had ik door dat het een vervolg was)

    Sorry dat ik je inbox overladen heb met berichtjes hihi 😊 Zelf vond/vind ik het ook altijd om reacties te krijgen, dus dan probeer ik dat zoveel mogelijk terug te doen.

    3 jaar geleden
  • lashtonisbae

    die vADER WAS ECHT MIJN MOP Maar harry is ook wel die baeeeeeeeeeeeeeeeee

    9 jaar geleden
  • MOTORMUIS

    Kom ik juist terug van vakantie, zie ik dat 1 van mijn lievelingsstories op Quizlet afgelopen is :'( maar ik wil ff zeggen dat ik dit verhaal echt ga missen!! Het was echt supergeschreven en ik ga het zeker nog eens opnieuw lezen als ik iets meer tijd heb!!! Van mij heb je wss nooit veel reacties gezien, want ben eerder een stille lezer, maar ik heb toch met volle teugen van je verhaal genoten!! En wow dat einde: het is gewoon PER-FECT!!!! <3 xxx

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Ik ga dit verhaal vreselijk missen, maar aan de andere kant kan ik het nog honderd keer met plezier opnieuw lezen. Het is echt een prachtig verhaal en heerlijk lezen. Ik ben echt trots dat ik dit verhaal vanaf het begin al lees. En je bent de tweede op heel quizlet die me ooit heeft weten te boeien met een verhaal voor zo'n lange tijd.

    En je hoeft het niet te herschijven, please not. It's perfect already the way it is.

    Dankjewel voor dit geweldige fantastische verhaal!

    1 decennium geleden
  • DreamerAxie

    IM GONNA MISS THIS STORRYYYYYYY :( :( :(

    MAAR JE SCHRIJFT GEWOON GE-WEL-DIG OF ZOALS LEEROY: PER-FECT ;D

    IK VOND IEDEREEN EVEN LEUKKKK!!! :):):):):):)

    IK HOOP DAT JE NOG VEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VERHAALTJES ZAL SCHRIJVEN :):):):)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen