Foto bij Art 9

Ellooo ellooo :).

Zoals altijd ga ik een random fact van mezelf opnoemen :). Met de bedoeling dat jullie er ook eentje van jezelf zeggen.. De reden hiervan? Ik geloof dat je een verhaal nooit alleen schrijft. Dat doen we allemaal samen en met jullie reacties haal ik dat bij elkaar om er een geheel van te maken. En dus zou ik graag wat meer willen weten over mijn op het moment 104 (WHoooooowwww) co-writers :).

Dus...
Random Fact # 1: Ik ben al vanaf mijn 4e bezig met muziek.. Toen ik 4 was stond ik in de studio om met een lokale volkszangeres een nummer op te nemen.. We waren met een stuk of 15/20 kinderen :). Het liedje vind ik nu erg verkreckt klinken, maar het was wel een ervaring die ik me nog steeds herinner en daar is waar mijn liefde voor muziek begonnen is.. En yep die is groot. Zonder muziek zou ik for real een depressief zwijn zijn geweest.. (ZIjn zwijnen depressief??)

Nu jullie??:).
Elke random fact is welkom.. AL is het dat je niet van spruitjes houdt... Wie wel!!?? (Behalve mijn beste vriendin en mijn broer (idd wtf ik ken twee mensen die wel van spruitjes houden. En yep daar was mijn random fact # 2.)).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • IShipUs

    #Fact1 ik kan de dag niet door zonder een warme chocomel in de ochtend... anders ben ik slecht gezind... (jaja ik ben raar)

    1 decennium geleden
  • xForeverx1Dx

    Random fact: 1. Ik heb heel vaak gehuild om One Direction. Meer omdat ik ontzettend veel van hun hou en ze niet van mijn bestaan afweten...:$ 2. Ik haatte een jongen die pas op school was gekomen ZO erg, en nu ben ik smoor op hem en zijn we ,,vrienden'' :X 3. Ik ben Directioner geworden door mijn vriendin. 4. Ik ben 24 kilo afgevallen toen ik 8/9 was.

    1 decennium geleden
  • Seamair

    randomfact: ik werk al een tijdje in een supermarkt op de bakkerij afdeling..





    nu ben ik verslaafd aan croissantjes..

    1 decennium geleden
  • Dare2DreamX

    Fact; muziek helpt me al door vanalle shit heen te komen sinds in me kan herinneren.
    Ik luister dan ook 24/7 muziek :p
    Fact 2: ik woon bij mijn groot-ouders

    Snel verder please, love this story!! :)
    Xx

    1 decennium geleden
  • XdolceX

    Random fact 1: ik kan ook niet leven zonder muziek en zingen ik zing elke dag elk uur elke minuut hehe
    Fact 2: you just got another aboooo!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen