Hey allemaal!
Ik wil ook nog even melden -ondanks dat jullie het al weten door het vorige hoofdstukje- dat Parell mijn nieuwe co-auteur is. We gaan het heel gezellig hebben samen, om dit te vieren, nog een stukje van mij! ;)

Xx Sophie

Ik lag op bed met mijn telefoon en Whatsappte met Lolo. Ze wilde alles weten over Ross. Het gene dat ze niet had kunnen googelen dan. Ze had me naar ieder stom detail gevraagd, zelfs hoe zijn schoenveters gestrikt waren... Ze zei dat ze daar van alles aan kon aflezen, tja... Soms was ze echt een raar kind, maar wel geweldig.
Maar, even serieus, Cat.
Wat?
, stuurde ik terug.
Je vindt hem leuk!
Nee! Hij is niet eens mijn type.
Ik drukte op sturen. Oké, we wisten allebei dat dat echt niet waar was. Hij echt wel mijn type. Ik slaak een zucht.
*trekt wenkbrauw op* Ik ken jou beter dan mezelf, Cat. En je vindt hem leuk. Ik bijt op mijn lip terwijl ik naar het regeltje tekst staar. Natuurlijk had ze gelijk. Lolo had altijd gelijk.
Wat moet ik nu doen dan? Meteen reageert ze.
Bel hem! Speek iets af! Ga samen iets leuks doen! Ze bombardeert me met ideeën voor originele eerste dates. Oeps?
Wacht even! Wie heeft gezegd dat ik dat wil?
Ik! Duh!
Oké, daar kom ik niet meer onderuit. Op dat moment klinkt er een klopje op mijn deur.
'Cathy?', klinkt de stem van Aveley. 'Dad wants to talk to you for a minute. He asked if you could come to his office.'
'Sure. I'll be there in two seconds.' Ik appte Lolo dat ik moest gaan en liep naar beneden. Het kantoor lag in de linkervleugel van het enorme bouwwerk dat ze hun huis noemden. Ik was nog altijd niet gewend aan de grootte van het huis. Het was elke keer weer een opgave om de weg te vinden, maar ondertussen lukte dat wel. Ik klopte aan bij oom Rothwell.
'Come in.', klonk er. Ik deed de deur open en stapte het kantoor binnen. Ik was hier één keer eerder geweest, toen ik mijn contract moest tekenen voor het werk in de winkel.
'Ah, Catherine.', begon hij. 'Sit down, honey.' Ik ging zitten op de stoel waarnaar hij gebaarde.
'I wanted to inform you about a new plan of the store.' Als hij het over "the store" had, had hij het vanzelfsprekend over zijn eigen winkel. 'We're working on a new publicity stunt and we want you to help us. So, if you say yes -you may wanna think about it- you'll work with us. So?'
'Sure. I came here to help, uncle.'
'Okay. Good. I expect you and Lara after work tomorrow for further information.' Hij schudde mijn hand en gebaarde dat ik kon gaan. Over Lara had hij niets gezegd... Met een zucht stond ik op en liep het kantoor uit. Achja, het zou alleen hiervoor zijn. En ik bedoel, wat had ik haar ooit misdaan? Toch had ik het idee dat ze me niet zo mocht. We zullen wel zien. Ze kan me moeilijk gaan vermoorden ofzo, dat lijkt me overdreven. Het zal wel goed komen. Ik pakte een glas water en plofte op de bank. Ik pakte mijn telefoon uit mijn zak. Een paar meldingen. Twee wappjes van Lolo en een van Ross. Hm... Ik ontgrendelde mijn telefoon en kijk wat hij schrijft.
Hi Catherine! I've been thinking about you a lot and I wanted to ask... Would you like to go out sometimes? Maybe? Ehm... Bye.
Ik glimlachte onbewust. Dat gestuntel was echt schattig.
Hey! Sure! That would be awsome. Sys then! x Verzend. Zo. Meteen stuur ik Lolo een berichtje. Ze komt met een enthousiaste reactie en legt me het probleem voor wat ik aan moet doen. Dat zie ik dan wel. Het is meer iets voor Lolo om zich daar druk over te maken. En het ligt er natuurlijk aan wat we gaan doen. Ik zie het dan wel. Ik verheug me er nu al zo op! Laten we het erop houden dat dat iets positiefs is.

Reageer (2)

  • Sophietjuh99

    Komt door het sms'en enz.

    Maastricht btw, bijna... xD

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Aaaah cute ^^
    Wel 1 dialectfoutje:

    Tis meer iets voor Lolo om zich daar druk over te maken.

    'Tis' moet 'Het is' zijn ;)
    Ben je een West-Vlaming misschien? :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen