"Sea time!" Roepen Louis en ik in koor en met onze handdoeken huppelen we richting de zee. Ik heb besloten me maar eens te laten gaan, kijk eens wat ervan komt. Ik ben net Louis... Nou ja, omdat het kan toch?!
Eenmaal op het strand rent Louis, zonder na te denken met handdoek en al de zee in. Idioot. Gelukkig is het bij mij nog niet zo ver gekomen!
Ik leg mijn handdoek op het zand en loop dan richting zee. Louis komt me al tegen gelopen.
"Lekker bezig Tomlinson." Lach ik en ik geef hem een schouderklopje.
Ik hoor Louis ook even lachen, maar al snel kan ik hem niet meer horen omdat ik simpel weg te ver van hem af loop. Ik ga het water in en zie Louis alweer aan komen rennen, zonder handdoek dit keer. Hij rent het water en in zet zich af met zijn voeten waardoor ik nat gespetterd word.
"Zo heb jij je portie zout voor vandaag weer gehad!" Lacht Louis.
"Zeg maar gerust voor een heel jaar!" Lach ik ook terwijl ik probeer het overgebleven zout uit mijn mond te krijgen, wat waarschijnlijk echt een super sexy zicht moet zijn voor Louis.
Opeens hoor ik een meisje gillen.
"Louis hoorde je dat ook?" Vraag ik en ik kijk hem aan, wacht eens even. Dat was Lou...
"Zo zo, ik was het bijna vergeten vergeten te vragen. Louis hoe gaat het met je opleiding tot meisje?" Lach ik.
Louis schenkt me de wat-zijn-we-weer-leuk blik, maar kijkt al snel weer bang, terwijl hij steeds van de ene op de andere voet springt om zijn benen boven water te houden. Doordat het water zo helder is kan ik makkelijk kijken wat zich dat bij Louis' voeten afspeelt.
Ik schiet in de lach, die ik al snel moet inhouden als ik Harry zie.
"Anne... Anne..." Roept Louis in paniek.
"Hey Tommo, aqua gym was al om twee uur." Het is Niall die achter Louis boven water komt.
Nu kan ik mijn lach al helemaal niet meer inhouden en de reactie van Louis maakt het helemaal af. Ik lig helemaal dubbel van het lachen als ik opeens ook mijn portie zout voor de volgende jaren binnen krijg door Niall die van voren keihard tegen me aanspringt.
Louis' beurt om te lachen. Ik steek mijn tong even uit en richt me dan weer tot Niall.
"Waar was die goed voor?" Lach ik.
"Voor je overwinning van toenet."
Oh ja, ik had die battle in het zwembad gewonnen met 5-3.
"Weet je wat, ik geef je een tweede kans..." Begin ik, Niall geeft aan dat ik verder moet. "Wat nou als we het nog een keer doen. Geen zwembad battle, maar een beach battle hu?"
Niall knik goedkeurend en komt dan op me af om me vervolgens over zijn schouder te gooien en zo met me terug het strand op loopt.
Als we Harry hebben ingeschakeld als opdracht gever gaan we klaar staan op het zand.
"Oké, wie als eerste tot die boei daar in het water is gezwommen en terug. Drie, twee, een, go!"
Meteen sprint ik het water in, ik ben als eerst bij de boei, maar op de terug weg komt Niall weer dichterbij. Toch kom ik met een kleine voorsprong terug op het land.
"Liam!" Roept Niall dan.
Voordat ik het door heb heeft Liam me als een baby in zijn armen en hij rent met me terug naar zee waar hij me zo ver mogelijk in probeert te gooien. En daar is ook het portie zout tot mijn vijftigste verjaardag.
Ik probeer nog een inhaal slag te doen, maar dat is kansloos.
"Niall wint." Grinnikt Harry.
Veel tijd om er iets tegenin te brengen heb ik niet aangezien Harry alweer verder gaat.
"Uhm... Oh ik weet een leuke. Wie het best trucje op het land kan. Dus niet in zee, maar hier op het strand."
Mijn beurt om te grinniken, Niall heeft geen idee wat ik allemaal kan. Ik heb in mijn familie bijna alleen maar jongens, dus ik moet wel ergens tegen kunnen.
"Ik eerst!" Roept Niall meteen. Ik knik en kijk toe terwijl Niall een handstand maakt en probeert op zijn handen te lopen, wat hem nog best goed lukt!
"Mijn beurt." Glimlach ik iets te lief. Ik ga klaar staan en spring omhoog om vervolgens een achteruit salto te doen. Gelukkig gaat alles goed en kom ik gewoon weer op mijn voeten terecht. Triomfantelijk kijk ik naar Niall en Harry, die mij beide met een open mond aankijken.
"Nog een keer!" Zayn komt aangerend. Ik glimlach en knik waarna ik nog een keer op spring en draai, wederom met succes.
"Ik heb hem!" Roept Zayn blij, terwijl hij zij telefoon omhoog houdt. Ik loop naar hem toe. Hij heeft een foto gemaakt en die getweet.
@zaynmalik: @Anne_Williams Sick, just sick! (: x

Heey guys,
Sorry dat er maar zo weinig stukjes komen, ik ben nogal druk met school enzo.
Ik probeer minimaal 1x per week te schrijven.
Lots of Love (: x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen