Foto bij 12.

Tori Ariana Jones


Nadat ik van het podium afkwam, moest ik me meteen omkleden, ik had 15 minuten, rust en moest dan met The Beats, - 3 jongens, Jayden, Connor en Aiden - het podium op. De 2 routines met Daniel, waren perfect gegaan. Het waren 2 up tempo routines, waar ik dan ook veel beter in was. Ik hoefde maar een liedje iets langzamer, en dat was met Casey. Het was niet mijn specialiteit, maar ik kon het wel. Ik kreeg een high five van Jayden, voordat we het podium opgingen, we stonden klaar in de coulissen wachtend op, Daniel die hun zou aankondigen. Hij was nu bezig met zijn laatste liedje. Hij had zijn gitaar in zijn hand, en zong het prachtige Give me love van Ed Sheeran, één van mijn favoriete liedjes van hem. Toen hij de laatste noot aansloeg, ontbrak er een hoop gejuich, en geklap. " Thank you, so much, and I'm now going to introduce you,THE BEATS," zei hij, en zwaaide nog even naar het publiek voordat hij van het podium op liep, en de 3 jongens het podium betraden. " You were amazing," vertelde Dacy, hem een danseres. Ze is een best aardige meid maar ik ken haar nog niet zo goed. " Thanks girl," zei hij, " she was right, you did an amazing job," zei ik. Hij keek me met een glimlach aan, en omhelsde me. " thanks, you danced amazing," zei hij, en toen liep hij door. Ik keek verder naar de 3 jongens die, even wat aan het kletsen waren. Toen de muziek startte rende ik, samen met de andere naar mijn plaats. Ik stond naast Danielle, en we gaven elkaar een subtiele high five.

Na de show zaten we uitgeput op de bank ik had nog steeds mijn outfit aan, van de One Direction routine. " There's my sister," zei Louis lachend, en hij plofte naast me neer. Ik moest ook lachen. " Hello, brothaa," zei ik. " You guys, were amazing I get why Laura is such a big fan, what reminds me, I'm going to look for them," zei ik lachen. " okay, see you later," zei hij, ik knikte en liep toen de kleed kamer uit. Ik had tijdens de show, nog gezocht naar mijn beste vriendin, en mijn zusje maar ik had ze niet gevonden. Ik liep de zaal in,die al aardig leeg was gelopen. Maar het was toch nog te druk, dus ik pakte mijn telefoon uit mijn achterzak, en belde mijn beste vriendin maar even. " Laura, waar ben je?" vroeg ik zodra ze had opgenomen, " we staan, bij Blok D. " zei ze. Ik zocht naar Blok D, en toen ik het eindelijk gevonden had, hing ik op, en snelde naar de 2 meiden toe. " Lau, Lisa" begroette ik ze. " TORI," riepen ze beide enthousiast en omhelsde me. "Je was geweldig, en je zag er zo mooi uit, nog steeds, " spraken ze door elkaar, ik moest weer even omschakelen naar Nederlands, want ik had al enkele maanden nauwelijks een woord Nederlands gesproken. " Dankje, Ik heb jullie gemist," zei ik, en omhelsde ze nog een keer, toen kreeg ik opeens een idee. " meiden, ik heb een verassing voor jullie," zei ik, en haakte mijn arm in beide. " wat voor verassing," vroegen ze, maar ik had mijn mond op slot. " wacht hier even" zei ik, en ik liep iets verder de hal in, ik ging Harry en Niall zoeken, omdat dat hun favorieten waren. Als eerst kwam ik Harry tegen die een beetje verveeld tegen een muur stond. " are you bored," vroeg ik hem, en schakelde weer in naar Engels. " Yes," zei hij. " good, cuz I want to introduce you to someone, who really wants to meet you," zei ik, en hij knikte goedkeurend op dat moment kwamen Niall, Mona, Faya, en Zayn ook de gang op. " Nialler, can you do me a favour?" vroeg ik hem. " whatsupp" vroeg hij me. " My sister is here," zei ik, en hij knikte al meteen. " of course," zei hij, ik glimlachte en de 2 jongens liepen met me mee. Toen ik met de 2 jongens aankwam, sperde er 2 paar ogen wijd open. " Tori, zijn dat Niall en Harry?" vroeg Lisa me. " Ja, maar je kan beter Engels praten," zei ik lachend, omdat de 2 jongens ons niet begrijpend aankeken.

Lisa was de eerste die wat zei. " Hii," stamelde ze, waardoor ik moest lachen de 2 jongens, keken hun lachend aan, en Niall liep naar de 2 meiden toe, en gaf hun een knuffel. Laura leek wakker te worden, en omhelsde hem terug, en toen kwamen ze in gesprek. Ook Harry gaf de 2 meiden een knuffel. Ze waren gezellig in gesprek. Na een half uurtje, hadden ze ook nog foto's genomen, en gingen de 2 jongens weer verder. " Thanks guys," zei ik nog voor ze weg liepen. "No problem. sweetheart, " zei Niall, en ze gaven me beide een knuffel, en liepen toen naar de green room, " O MIJN GOD TORI, " riep Lisa. Ze omhelsde me, waardoor ik moest lachen ze liet me los, en er kwam een traan uit haar ooghoek. " aw lieverd, " zei ik, en gaf haar een knuffel. " dankje, Tori, dankje" zei ze waardoor ik moest lachen. " graag gedaan, zusje," zei ik, en omhelsde haar.


tadatata, hello,
zouden jullie heel misschien een reactie kunnen achterlaten,
want ik heb geen flauw idee wat jullie ervan vinden.
btw. Ik heb geen flauw idee hoe alles in elkaar zit, ik schrijf dit vanaf hoe het mij lijkt,
waarschijnlijk zit ik ook helemaal fout, maar het is fan fiction.
I Love you guys,
xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen