Foto bij Chapter fifty-four, part one: So you guys are together?

11 July 2013

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • AngelicPower

    snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Oooeh, niemand gaat het raden. Dat vind ik leuk! Snel verder dan maar want er is zeker iets aan de hand. Ik ruik het dramaaaa hehe.

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Omg ik wil weten wat er me Louis is...

    1 decennium geleden
  • MichaelsKitten

    Ugh ik ben gister ochtend vroeg begonnenet je story lezen en ik hb tot half 1 snachts door gelezen zo ver dat kon vanochtend om half 9 weer begonnen en nu hb ik dit hoofdstuk gehad en echt bij elk hoofdstuk dacht ik....OMG DIS ZO AWSOM en ik kon dus telkens door lezen en ik was daar echt blij om anders was ik denk ik dood gegaan van het wachten maar vanaf nu moet ik ook wachten x.x Mwehhh en bijna telkens z'n cutie foto van Louis (H) maar ik maak nu alweer allemaal scène in me hoofd van nee en dan dat en dat
    Louis dit vind ik nou ff niet kunnen hoor (N)
    Zeker Nieuwe abbo er bij !!
    En ik lees vaak story en dan over one direction en meestal gaat niet over Louis dan en dan lees ik maar Even goed door maar ik ben zo blij met jou ugh Louis story love It (H)

    1 decennium geleden
  • AnxNiall

    Nee, er is iets gebeurd met Louis, waardoor hij niet meer kan bellen. In het vorige hoofdstuk belde Harry haar maar hing ze op voordat hij iets kon zeggen. Dus er is iets gebeurd met LouLou waardoor hij niet meer kan bellen....
    Snel verder, xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen