Foto bij Print 049

Q&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&AQ&A


Duss... Ik zit hier helemaal aan de andere kant vn de wereld :) echt een gek idee, vind ik nog steeds. Maar goed, LA is echt warm (maar gisteravond was het koud, echt heel koud). Het wordt best vtoeg donker,tussen 9 en 10 's avonds al. Er zijn heel veel pick up-trucks en vrachtwagens waarvan de cabine niet zo plat loopt als in Nl maar echt zo'n Ameriaanse neus, zeg maar. Het asvalt van de wegen is lichtkleurig en hobbelig, net zoals op foto's ke wel eens ziet. En er zijn ook heel erg veel borden met 'one way' erop. Zonder '...or another'... Snap je? ;-)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HaZaLiLoNi

    Hoe kom je op de naam Carbuncle?

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    Ik ben ook eens in Amerika geweest 2x zelfs mijn oom woonde daar. Maar het enige wat ik me ervan kan herinneren was een hagedis in de tuin bij ons zwembad, dat is 's avonds stiekem met mijn zusje met barbies speelde World Disney/ het assepoesterkasteel daar en dat ik in een speelgoedwinkel in New York een speelgoedpaardje kocht. Ik was 6 en de 2e keer 7.

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Nice.
    Is zayn gonna take them on a trip ?
    Have fun in the USA

    xx.

    1 decennium geleden
  • Felicita

    Sounds cool! Have fun in America!! xx

    1 decennium geleden
  • StyleLamour

    Ah, schrijf maar snel verder!
    en geniet van de USA!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen