Foto bij 43. FLASFORWARD pt.3: Here is 4U!!!

4U stands for: 4 girls for U
Please look forward to my next chapter

“Fans staan voor de drie grote entertainments samengepakt, schreeuwend dat de nieuwe idolen naar buiten moeten komen. Gezinnen thuis zitten nu gespannen voor de televisie. Wie zal het zijn? Alle drie de presidenten van Lee Soo-Man van S.M.Entertainment, Yang Hyun-Suk van YGEntertainment en Park Jin-Young van JYPentertainment claimen dat de nieuwe sterren van hun zijn.
Het is nu al een dag geleden dat de filmpjes verspreid zijn over heel Zuid-Korea en niets anders konden dan iedereen zijn aandacht trekken. Fans, sterren… Iedereen is benieuwd over hoe dit nu zal uitdraaien. Vandaag zal het lange wachten eindelijk beloond worden,” vertelde de nieuwsman van de grootste muziekzender van heel Zuid-Korea op de spanning opwekkende toon die MC’s altijd aanslaan bij groot nieuws.
“Wie van de drie zal het zijn? Blijf kijken, na de reclame zijn we zo terug!” Hij boog nog kort en dan werd hij alweer door reclame van het scherm verdrongen.
“Aish! Dat kunnen ze niet menen,” vloekte Heechul terwijl hij een leeg flesje bier richting het breedbeeld-scherm wierp. “Ik wil weten wie die Seven is!”
Naast hem knikten een paar jongens van Super Junior instemmend, maar de meesten bleven roerloos naar het scherm staren, hun ogen als vastgekleefd aan de televisie.
“Geen gevloek in dit huis,” snoof Unnie van achter de hoek. Ze stond in de keuken eten voor de elf jongens klaar te maken. “Ah, die kinderen van tegenwoordig. Je mag blij zijn dat ik nog eten wil komen maken!”
Iedereen negeerde Unnie en richtte hun aandacht op het scherm. Het beeld verschoof weer. De sneak peek van de groep begon – dat was te verwachten.
Heel internet stond vol met alle verschillende sneak peeks van de meisjesgroep. Het was op zich een goede zet om het overal anders te doen en dus iedereen aan de televisie vastgekluisterd te houden, knikte Leeteuk tegen zichzelf. En dan had hij het nog niet over de onverwachte uren. Hij had lang ‘entertainment’ gestudeerd, hij wist dat deze truckjes je heel wat geld konden overleveren en tegelijk ook de kijkers geïnteresseerd hielden. Het brein hierachter was geniaal.
Deze keer was het nog een andere dan ervoor. Helwitte letters schoten weer over het scherm, gevolgd door de vertalende karakters.
“Waah, zo cool,” hing Heechuls mond open. De andere bandleden irriteerden zich mateloos aan die jongen. Hij kon ook nooit zijn mond houden. Ergens hadden ze er nu al spijt van dat hij terug was uit het leger. Hij was niet echt meer man geworden, eerder kleuter.
Verschillende tinten bruingekleurde ogen staarden ons aan van het scherm. “Ik wil meer zien dan alleen de ogen,” kreunde Heechul. “Eindelijk!” vormden zijn ogen schoteltjes als foto’s van baby tot en met debuut in een uitermate snel – zo snel dat je nauwelijks goed kon zien wat er op de foto’s stond, maar je begon de haarkleur en gezichten langzaamaan te herkennen – ritme over het scherm vlogen.
Kyuhyun staarde geïnteresseerd. Alles wat hij zag van de foto’s waren die van Seven. Hij zag kanten van haar die hij nog nooit had gezien. Het ontging hem niet dat ze minder kinderfoto’s had dan al de andere meisjes, maar als er één van haar tussen stak, was het een gewone, maar vertederende foto.
Hij glimlachte zacht naar het scherm toen hij Seven – ja, zelfs dan kon hij haar goed onderscheiden van de rest – als peuter met wantrouwige oogjes en met een veel te grote tandenborstel in haar mond naar de camera zag staren. Kyuhyun vergat even hoe kwaad hij wel niet op hij was en dacht er aan dat hij haar hier later nog mee kon plagen.
“Here is 4U,” dreunde de woorden op het scherm. Deze keer was er geen vertaling. Iedereen kende die woorden, door de vele linken naar het Engels binnen K-pop.
Boven op deze aankondiging vloog er een ‘gekartelde, uitgeknipte’ foto van iemand van de groep om met nog een luidere opdonder dan ‘4U’ aan te komen. Leider Hye Young, gleed over het beeldscherm. Het meisje had lang licht ros haar met een knap, maar typisch gezicht. Het beeld dat goed bij een leider paste.
Daarna landde er naast haar een kleiner meisje met een strak zwart kapsel met een rode gloed. Deze droeg expressieve kleren en keek uitdagend naar de kijker. Humeurige Eun Hae, was er nu te lezen.
Een iets groter meisje met enorm grote ogen, volle lippen en een schattig wipneusje verscheen naast de ‘humeurige Eun Hae’. In tegenstelling tot haar buurmeisje, straalde ze een en al voorzichtigheid en schattigheid uit. Haar roze kleren vol met strikjes en frullen verraadde haar stagekarakter al. Schattige Ae Hee.
Samen met iedereen van Super Junior hield Kyuhyun zijn adem in. Het moment voor Seven was aangebroken. En als verwacht bonsde Sevens foto als laatste naast haar drie andere bandleden. Haar rechtse haar was nog steeds van korte lengte terwijl haar linkse haar een pak langer was – haarextensions. Bij haar kruin ontsprong samen met haar donkere linkse haar vlammend oranje. Ze zag er gezonder uit en had al wat meer reserves aan haar zitten. Haar bleke huid stak af tegen de anderen, zeker nu het omringd werd door lang zwart haar.
“Seven ziet er zo cool uit!” merkte Sungmin met opengesperde ogen op. “Huh? Jong talent Chae Il? Schijnende superioriteit (=betekent Chae Il)… Waarom noemt ze niet Seven?”
“Omdat er al een artiest is die Seven noemt, sul,” snoof Siwon terwijl hij zelf amper zijn ogen van de beeldschone Seven kon afhouden.
“Schijnende superioriteit,” verzuchtte Heechul, starend naar Seven. Hoewel dit echt de eerste keer was dat hij haar zag was hij er compleet mee eens dat ze in inderdaad niet te vergeten was. Hij moest haar zien te vinden. Hoe kon iemand zelfs zo knap zijn?! “Past goed bij haar uiterlijk. Ze is de godin van de schoonheid.”
“Aigoo, jullie jongens!” tikte Unnie met een borsteltje tegen Heechuls hoofd. “Een meisje is niet alles.”
“Hyung!” trok Heechul een pijnlijk gezicht, maar negeerde Unnie voor de rest. “Heeft ze plastische chirurgie ondergaan?”
“Nee, al voor ze een trainee werd, zag ze er zo goed uit,” vertelde Leeteuk. De eerste keer dat hij haar ontmoet had hij ook zijn ogen niet kunnen geloven. Maar ze was zo arm als een zwerver geweest, plastische chirurgie kon dus niet aan bod zijn gekomen.
Als laatste verduisterde het beeld en lichtte het teken van YGEntertainment op. De vier nieuwe namen plus de bandnaam ‘4U’ ontsprongen aan de YG-kern van hun bekendste artiesten.
“Ah, YG? Goed, dat betekent dat Kang In er wel voor kan zorgen dat Ji Yong die Seven aan ons voorsteld, hè?” grijnsde Heechul zelfverzekerd voor zich uit. “Ah, ze is zó knap.”
“Geef je eindelijk toe dat er een meisje knapper is dan jij?” lachte Yesung zuur.
Heechul schudde vlug zijn hoofd. “Nee, ze is degene die het dichtste bij mijn perfectie in de buurt komt. Daarom wil ik haar ontmoeten.”
“Ik weet in ieder geval al zeker dat ze niet zo’n enorm ego heeft als jou,” snoof Kyuhyun spottend.
“Jij weet precies wel veel over haar, hè Kyu?” stak Heechul terug. Hij stak zijn tong uit: “Stalker!”
“Het was eerder zij die mij stalkte,” mopperde Kyuhyun zo zacht dat niemand het kon horen, maar zelfs toen hij het nu luid op zei, realiseerde hij dat hij compleet fout zat. Hij was achter haar aan blijven lopen, zij was dan ook degene die hem in de steek had gelaten.

[NEXT TIME ON: ‘I CAME FROM NOTHING TO BECOME EVERYTHING’]
~Didn’t know for sure if I should upload this, but I thought: Let’s give you guys some credit for reading my story: The last flash forward part! Enjoy~

“Directeur,” klonk Park in paniek.
“Ah, werknemer,” knikte directeur Lee afwezig. Hij zat in een dure fauteuil met een arm om zijn vrouw, televisie te kijken.
“Kun je snel zeggen waarom je belt, ik heb niet de hele avond tijd om naar je verhaal te luisteren. Voor mij is het ook vrijaf.”
“Herkent u me niet meer? Een tijdje geleden heb ik nog gebeld in verband met uw dochter.”
Mijn dochter? Die was toch helemaal in orde?
“Uw bastaarddochter,” vermeldde hij toen.
“Wat is er met haar?”
“Ze is nu op televisie, meneer…”

Reageer (3)

  • sailorm

    go seven! go seven!(yeah)

    1 decennium geleden
  • WildIsTheWind

    Whaaaahh! Zo goed!!:9~

    Snel verder.^^

    1 decennium geleden
  • Truexoxotic

    heechul is geen partij voor kyuhyun!
    kudooooo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen