Dit is niet zozeer een SA, maar meer een finaleopdracht met daarin feedback etc. voor de wedstrijd, want dat is de opdracht.

Er is geen minimum van woorden en geen maximum.

Leuk. Dat is het woord wat als eerst in mij opkomt als ik de wedstrijd moet beschrijven. Ik vond en vind het echt een heel leuke wedstrijd! -hopelijk krijg ik deze opdracht ook op tijd af- en dat brengt me bij een volgend punt. Soepelheid. In het begin was de schrijftijd korter en er was ook geen joker, maar toen jullie merkten dat het gewoon niet lang genoeg was, veranderden jullie het. Dat vind ik dus een goed pluspunt.

In het algemeen vond ik de wedstrijd dus heel erg leuk! Wat ik ook vind, is dat de opdrachten origineel waren. Opdrachten die ik nog niet eerder ben tegengekomen, want dit is niet de eerste schrijfwedstrijd waaraan ik meegedaan heb. De opdrachten die ik het leukst vond, waren...ik geloof de derde en de vierde opdracht. Dat waren de opdrachten van de wereld hoe die zou zijn in een latere tijd en de "wat als". Zoals ik eerder zei, vind ik de opdrachten echt heel erg origineel. De reden waarom ik deze opdracht het leukste vond, was omdat je hierbij echt moest nadenken, dat had ik tenminste met de opdrachten aangezien het allemaal wel moet kloppen. Bijvoorbeeld bij de "wat als" had ik met de aliëns dat ze geen emoties hadden, dus soms moest ik zinnen aanpassen zodat het niet leek alsof ze gevoelens hadden. Zulk soort dingen bedoel ik dus. Het laat je nadenken en dat vind ik persoonlijk heel leuk.

Het volgende punt is het werk dat jullie geleverd hebben. Ik vind het prima verlopen en eigenlijk heb ik daar niets op aan te merken. Jullie kijken snel na, als ik een vraag had over een opdracht dan kreeg ik het antwoord ook snel. Qua verbeterpunten heb ik eigenlijk niets, doordat alles gewoon prima verlopen is en jullie naar mijn weten goed werk geleverd hebben. Er is alleen 1 ding bij de beoordelingen, namelijk dat het soms iets uitgebreider had gekund met aangeven wat er dan beter kan als je iets fout doet, maar vaak was ook dit gewoon goed uitgelegd.

Dus deze wedstrijd is mij prima bevallen en ik vond het ook heel leuk om eraan mee te doen. Oh ja! Wat ik ook leuk vond, was dat elkaars voornamen in het topic stonden. Complimenten aan jullie, Gail en Sylvie!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen