Foto bij Hoofdstuk 13 ~Niall J. Horan

Wheee !! het komt dichter en dichter !!
Dit vind ik persoonlijk een supermooie quote !!
WHOOP WHOOP !! Morgen inpakken en overmorgen op vakantie naar het Belgische zeetje :) x

De klok had bijna twee uur 's nachts geslagen en Niall lag te woelen in zijn bed.Morgen om 3 uur zou eindelijk zijn vriendinnetje terug thuis komen.
Hij had nog graag wat met haar geskyped maar ze vertelde dat ze vroeg moest inpakken omdat ze om 10 uur haar kamer moest verlaten.
Bij Niall had inpakken amper 10 minuutjes geduurd.Wat je toch inpakken kon noemen...Inpakken bestond bij Niall uit: zijn vuile kleren in zijn tas proppen,zijn tandenborstel er ook ergens bij stoppen al zat die tussen zijn vieze boxershorts,dat maakte hem niets uit.Inpakken en wegwezen was Niall's motto.
Maar dat was in ieder geval bij Laura niet het geval want die moest aan haar kleren weer mooi opvouwen en AL haar make-up weer bij elkaar zoeken.
Niall lag nu al zo'n 2 uur in zijn bed,zijn ogen dichtknijpend,maar na veel tevergeefse pogingen lukte het hem maar niet om in slaap te vallen.
Toen hij tot zijn grote vreugde eindelijk bijna is slaap viel werd hij weer wakker gemaakt door het geluid van zijn iPhone.
"Uggh..Verdomde mensen,is dit nu echt een uur om sms'jes te sturen?"Zei hij gefrustreerd.
Maar toen hij zag wat er in het sms'je stond werd hij een pak minder kwaad.Het was van Liam : Hey Buddy ! Sorry dat ik zo laat nog een sms'je stuur maar het was gewoon om te zeggen dat ik je veel plezier wens morgen met Laura! Maak er een geweldige dag van samen en ik zie je binnen twee dagen ! Groetjes Batman.
Niall kon een klein lachje niet onderdrukken en zette zijn gsm voor de veiligheid maar uit,zodat hij de gelukwensende berichtjes morgen kon lezen,maar nu tenminste kon slapen.

En nieuwe dag werd aangebroken.Hoe hard Niall gisterenavond,of laat ons zeggen een paar uur geleden,ook probeerde,hij kon de slaap niet vatten.
Als hij deze nacht een kwartiertje geslapen had was het veel.Je zou natuurlijk denken dat de Ierse jongen er nu als een zombie zou uitzien,maar integendeel.
Hij had energie voor 10 en was al vanaf zes uur deze ochtend aan het rondspringen en aan het rondlopen als een kip zonder kop.
Het was nu 2 uur en dat wou zeggen dat Laura onderweg was richting Engeland en dat het uiteraard niet lang meer zou duren voor ze weer thuis was.
Omdat Niall echt niet wist waar hij het had en wat hij nu moest gaan aanvangen besloot hij maar om even de televisie aan te zetten.
Hij zapte wat tussen de kanalen en vond uiteindelijk een programma dat hem interesseerde.Maar toen hij zo'n 10 minuutjes aan het kijken was werd zijn programma onderbroken.
"Even uw aandacht voor dit bijkomend nieuwsbericht." Zei de zeurende stem van het nieuwsanker.
"Ugh..Niet nu!"Zei Niall."Het was net zo spannend! en Niall ging languit in de sofa liggen met zijn armen over elkaar.
"Welkom bij het nieuws,dit is een speciale uitzending in verband met een incident dat zojuist is gebeurd."Zei het nieuwsanker weer."Het vliegtuig dat van Milaan naar Londen zou vliegen vandaag..."
En toen was Niall één en al oor,hij wist niet wat hij moest doen.Het enige wat hij kon doen was aandachtig luisteren en hopen dat er niets ergs was gebeurd.
"...Is door technische panne onverwachts neergestort,niemand weet hoe het komt dat dit gebeurde en het is dan ook voor iedereen een raadsel.Er zijn enkele slachtoffers.5 doden en 16 zwaar gewonden."

_____________________________________________
Ik hoop dat jullie hebben genoten .. Alhoewel genoten ... Sorry voor het drama-gedoe :)
LiamGirl x

Reageer (4)

  • shannontjeuu

    Amber maak da ni zo eng hahaha
    Laura mag egt niet dood zijn of zwaargewond
    Ocharme Niall xx

    1 decennium geleden
  • EmmaZouis1

    Laura mag niet dood of gewond zojn, dan kan Niall zijn verzoek niet doen, aub laat Laura niet sterven

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    OMG IK WIL NIET DAT LAURA DOOD IS :O
    Dit klinkt best ironisch, aangezien dat mijn naam is haha (:
    NO! :d
    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    OMG!! ALS LAURA MAAR NIET DOOD/GEWOND IS!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen