Foto bij Hoofdstuk 12~Niall J.Horan

Okaaaj ! Nieuw stukjee !

Niall voelde een koude aanraking op zijn bleke huid en werd geschrokken wakker.Hij veegde de slaap uit zijn ogen en hij zag dat Zayn naast hem stond.
"Wat doe jij nu weer hier?"Vroeg Niall botter dan hij bedoelde.
"We moeten gaan sound-checken voor ons concert en jij had toch beloofd dat ik mee mocht rijden?"Zei Zayn duidelijk onder de indruk van Niall's korte antwoord.
"Ow ja sorry."Zei Niall verward en duidelijk nog niet volledig wakker."Maar wacht eens...Hoe laat is het dan?"
"11 uur."Was Zayn's antwoord.
"Dat meen je niet?Shit ! Ik ga me snel douchen en ik kom eraan.
Niall liep de badkamer in en sprong zodra hij zijn kleren had uitgedaan in de douche.Daar zong hij liedjes zoals:We are never getting back together,It's a beautiful day en You are so beautiful en zijn buren konden meegenieten van zijn privé-concert.
Hij sprong in zijn kleren,legde zijn haar goed en kloste de trap af.Zayn stond al in het deurgat om te vertrekken,want ze waren wel een paar uurtjes te laat.
Onderweg zette Niall de muziek met opzet extra luid omdat hij anders wist dat Zayn weer de therapeut ging spelen en weer een lang en diepgaand gesprek ging beginnen over Niall en Laura en dan ook waarschijnlijk zijn eigen relatie ging vergelijken met die van hun.
Niall snapte eigenlijk niet waarom Zayn die vergelijking altijd maakte,want de situaties hadden niets met elkaar te maken.
Ok,het was inderdaad dat Perrie en Zayn elkaar vaak moesten missen vanwege hun drukke leven.Perrie had Little Mix,Zayn had One Direction.
Maar dit was anders,Zayn stond niet op het punt om Perrie ten huwelijk te vragen,dus Zayn kon dit niet begrijpen.
Laura had Niall's aanzoek zonder dat ze het zelf wist afgewezen en dat voelde verschrikkelijk
Dus nee,hij zette de muziek zo luid mogelijk en zong dan ook nog eens luidkeels mee.Maar binnen drie maanden zou hij haar terug zien,en op dat moment kon hij nu al niet wachten.

Dagen verstreken en elke dag zag er ongeveer hetzelfde uit voor Niall.Repeteren of sound-checken voor concerten,'s avonds concerten doen in alle staten of landen die je je maar kon bedenken.En dan uiteindelijk 's nachts naar huis of naar het hotel terugkeren waarbij hij lachend een kruisje kon zetten op zijn kalender en elke dag een stukje dichter kwam bij het moment dat Laura thuis zou komen.
Niall telde alle dagen af en elke dag kwam er dan ook een grotere glimlach op zijn gezicht.Tot het dan uiteindelijk nog 1 nachtje slapen was voor Laura zou aankomen.

_________________________________________________________________
Dit was het stukje voor vandaag,hopelijk vonden jullie het leuk en vinden jullie het niet te erg dat ik ineens een time-jump heb gedaan , want voor de tijd dat Laura thuis zou komen wist ik echt niks om te schrijven :s
Sorryy !! Tot morgen :) xx
LiamGirl xx

Reageer (2)

  • shannontjeuu

    het is juist goed dat je een time-jump hebt gemaakt anders werd het langdraadig ik ga rap vegrder lezen ;) xx

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Dat is niets! Dan wordt het inderdaad wel langdradig! YES nog 1 nachtje! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen