Foto bij Hoofdstuk 11~Niall J. Horan

Hi lezertjes :)
Ik hoop dat jullie genieten van een nieuw stukje en ik ben eigenlijk superblij dat ik weer actief bezig ben op Q want nu besef ik opeens terug hoe leuk ik dit vind :) x
En ik denk eerlijk gezegd dat ik ook eens terug ga beginnen schrijven aan m'n vorige story , maar dan wil ik wel eerst wat meer abo'tjes :) zouden jullie alsjeblieft :Why are you playing with my feelings willen abo-en ( ik weet dat het geen woord is maar ok :D ) dan schrijf ik daaraan ook verder :) x
BTW : ik ben ook een SUPERGROTE Little Mix fan en hierboven zie je een foto van het mijn uberschattige favoriete lid van LM :) x
Lovies x

Ok,Niall was er helemaal klaar voor.Hij wreef zachtjes over zijn gezicht en merkte op dat hij zweette als een paard.
Zo warm was het toch niet buiten?Hij ontdekte ook dat wanneer hij zijn hand rechthield hij helemaal trilde.
Jezus,dit leek wel een eerste date? "Het is maar gewoon een skype-sessie hoor Niall,hou je rustig!"Zei hij tegen zichzelf.
Maar dit was anders dan een gewone date of een afspraakje,of zelfs gewoon een middagje gamen.Niall was gewoon bang dat hij zijn emoties niet de baas zou kunnen,en dat Laura hem zag huilen vanwege haar vertrek was wel het laatste wat hij wilde.Hij moest zichzelf sterk houden en hij moest er gewoon aan denken dat Laura binnen 3 maanden gewoon weer naast hem zou zitten en hem zou kunnen knuffelen en lieflijk zou kunnen kussen.
Ja,haar kussen,die miste hij zo erg.Haar lippen hadden elke keer een andere smaak.Mango,kersen,appel,aardbeien,noem maar op.Dat kwam natuurlijk gewoon door haar lipgloss maar Niall maakte zichzelf wijs dat dat kwam door de liefde die hij voor haar voelde.
"Maar kop op Niall,stop met dromen en wees niet zo'n mietje!"Zei hij weer tegen zichzelf.
Hij stuurde een sms naar Laura.Hij moest natuurlijk laten weten dat hij op Skype zou zijn.
Hey liefie,kom je even op Skype? Je zal een verzoek krijgen van ene 'Drake' gewoon aanvaarden .. je zal blij zijn ;) Stuurde hij.
Enkele minuten later kreeg hij een melding dat : LauraFlowerPower hem had aanvaard en nu kon het langverwachte moment van start gaan.
Hij klikte op het groene hoorntje en de welgekende bieptoon ging van start.Na enkele seconden bellen,kwam dan eindelijk Laura's volmaakte gezicht op zijn scherm en hij verdronk weer in haar prachtige ogen.
"Hoi baby." Zei Laura en ze glimlachte haar parelwitte tanden bloot.
"Hi."Zei Niall en zijn blik sprak boekdelen.
"En euhm....Hoe is het in Milaan?"Vroeg Niall,want hij ontdekte dat er een ongemakkelijke stilte was.
"Super!"Begon Laura enthousiast te vertellen."Ik heb een heel mooi hotel met superlekker bed,ik ben ook al een keer gaan kijken naar het atheneum waar ik les volg en het is gewoon zo gigantisch groot! Ik kan gewoon niet geloven dat ik hier echt ben ! "
"Ik ben echt blij voor je! Maar euhm.. er is eigenlijk iets dat ik voor je gekocht had,maar ik ben het gewoon vergeten te geven ! Met mijn verstrooide hoofd ook altijd ! "Zei Niall een beetje gefrustreerd.
Hij haalde het knuffelbeertje tevoorschijn met het opschrift 'I love you' en hield het nonchalant voor de camera.
Laura kon een kleine "Ooh!" niet onderdrukken en Niall kon zien dat er een klein traantje over haar wang rolde.Snel veegde ze het weg en keek ze wel tien keer zo verliefd naar Niall dan ze anders deed.Ze schudde eventjes met haar hoofd alsof ze uit een droom ontwaakte.
"Weet je wat?Eigenlijk is het wel goed dat je het vergat te geven.Dan kun je altijd aan me denken als je die knuffel ziet."Zij ze stralend.
Daar had Niall natuurlijk nog niet over nagedacht,maar of hij nu het knuffeltje zag of niet,aan Laura denken deed hij toch altijd.
"Sorry dat het zo kort duurde,maar na de vlucht heb ik nog niet geslapen en ik ben eigenlijk wel moe,dus ik zou het liefst afsluiten.Maar ik ben zo opgewonden ! Morgen mijn eerste les hier!"Zei Laura enthousiast als altijd.
Niall lachte."Ok,ik zie je de volgende keer."
En met die woorden werd Skype afgesloten.Niall dacht nog een keer na over hoe blij Laura eruit zag toen ze vertelde over Milaan en kon haar dit geluk echt niet ontnemen omdat hij haar miste.
Hij zette de tv aan en na enkele saaie tv-programma's viel hij met een nootje in zijn mond en het knuffeltje dicht tegen zich aangedrukt in slaap.

_________________
Vinden jullie ook niet dat het in mijn verhaal lijkt alsof Niall heel vaak slaapt? Haha sorry ,maar ik vind da altijd een goed einde voor een hoofdstukje :)
en BTW ,van wie zijn jullie nog fan behalve 1D?

LiamGirl xx

Reageer (3)

  • shannontjeuu

    ohn zo schattig nu voel ik mij zo alleeen ahahah nee nee grapje en whooow Little mix xx

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    Little mix!!!!

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Aw! Dit is te toevallig haha! Ik noem Laura en een verhaal dat ik aan het schrijven ben noemt Flower Power haha :p
    Nee, valt totaal niet op! (:
    Ik ben fan van ... Oneindig veel artiesten..
    Little Mix, Ed Sheeran, Jessie J, Demi Lovato, Selena Gomez, Miley Cyrus, Brittany Underwood, Cody Longo, Taylor Swift, Bruno Mars.... en ga zo maar verder! Je zou mijn playlist eens moeten zien haha (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen