Foto bij Mededeling

Zoals jullie al wel gemerkt hebben is er vrijdag geen nieuw hoofdstuk gekomen en is de afgelopen 2 keer het hoofdstuk ook al laat geactiveerd. Dit komt doordat het vakantie is en wij beiden veel gepland hebben en er niet veel tijd meer over is om goeie hoofdstukken te schrijven...
Ook gaan we straks allebei op vakantie en kunnen we geen hoofdstukken meer schrijven/activeren. Daarom willen we jullie nu allemaal ff laten weten dat deze story tijdelijk gepauzeerd wordt (tot na de vakantie) en dat we in die tijd lekker kunnen genieten van de vakantie en dan daarna weer verder kunnen gaan met schrijven. Ook kunnen wij dan rustig verder gaan denken over wat er nog allemaal gaat gebeuren, want we hebben nog een heleboel ideeën voor wat er nog allemaal kan gaan gebeuren. We zijn nog lang niet van plan om ermee te gaan stoppen!
Dus wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en gewoon jullie abo zullen houden! Want wij vinden het beiden ontzettend leuk om jullie reacties te lezen en dat motiveert ons ook nog extra om door te gaan met dit verhaal! Dus dat we het tijdelijk pauzeren ligt echt niet aan jullie.


Natuurlijk hebben wij allebei ook nog onze eigen stories, die je evt zou kunnen lezen als je daar zin in hebt :)
The Elemental - Clava door Stage
Guardian Angel door blackXwhite
Me, Myself and I door blackXwhite

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en nog een fijne vakantie allemaal!
Stage en blackXwhite

Reageer (2)

  • DecemberRain

    haha ik kom nu ook net terug van vakantie, nou ja wel nice dat het doorgaat!

    1 decennium geleden
  • Basim

    Jullie dan ook een fijne vakantie!
    Ik zal dan wel afwachten tot het einde van de vakantie ^^

    Oh, trouwens: Cuthalion ---> Delahaye ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen