Foto bij ``209``

Alex POV
“zo… waar gaan we heen?” ik kijk op naar Sam die zijn handen in zijn zakken naast me loopt. Ik maakte me zorgen om Dean, maar ik wist dat hij liever wilde dat ik Sam zou helpen. Ik zou net als Dean voor Sam zorgen als dat nodig zou zijn. “ik heb geen idee, gewoon weg van Dean” hij staart voor zich uit. Het was koud en ik trek mijn jas dichter tegen me aan. “waarom ging je met mij mee?” het dringt later pas tot me door dat Sam iets had gevraagd en ik kijk op. “uhm… omdat Dean daar met Rose is, en jij ook gezelschap verdient?” Sam lacht even en legt zijn arm om mijn schouders. “ik ben blij dat je mee bent gegaan.”
“ben je van plan nog wel terug te gaan naar Dean…?” Sam zucht diep. Hij ziet er duidelijk moe uit. “ik weet het niet, hij probeert de baas over me spelen, zoals pa dat had gedaan” ik pak zijn arm vast en zucht zacht. “maar hij heeft nog eventjes… en dan…” ik slaak een diepe zucht. Dan was Dean naar hel...

Dean POV:
Na de lunch met een verrukkelijke appeltaart kijk ik een beetje naar Rose, ze was niets veranderd. “dus heb je wat?” Rose kijkt op en knikt langzaam.
“er is een stelletje dat net de snelweg op was gegaan. Maar toen ik er heen ging, ging mijn EMF af en zag ik een appelgaard. Ik wilde er eigenlijk in maar toen bedacht ik me, dat ik liever met jou samen zou gaan voor het geval dat…” ik grijns breed.
“nog steeds bang om alleen te gaan Roosje?” ze gromt zacht en schud haar hoofd.
“ik vind het gewoon fijn als er iets is, ik jou kan opofferen!” ze barst in lachen uit en ik schud mijn hoofd. “zullen we dan maar gaan?” Rose staat op en strekt zich even uit. Ik kan er niets aan doen dan haar van top tot teen te bekijken. Ze heeft een lekker lichaam… vanavond… vanavond is ze helemaal van mij!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen