Foto bij • 14. Jessica Carter

Vandaag waren we al vroeg op, we gingen naar Disney World, met z'n allen. Ik stond nog voor de spiegel, en was bezig met mijn haar. " I'm so excited," zei Louise, terwijl ze rond draaide in de kamer, en Zoë deed gezellig met haar mee. Ik grinnikte, en draaide me terug naar de spiegel, om een klein beetje lipgloss nog op mijn lippen te smeren. Ik checkte nog even mijn kleding, en toen was ik klaar. " let's go to the, lobby we're probably already late," zei Zoë, toen ze zag dat ik klaar was, " Okay," zeiden ik en Louise tegelijk, ik pakte mijn tas met spullen, en liep toen met de 2 meiden naar beneden. Playlist live was afgelopen, en het was ook meteen een stuk rustiger. Toen we beneden waren stond iedereen er al, we sloten ons aan bij de groep. En we liepen naar buiten om in het busje te stappen die we geregeld hadden. " who can drive?" vroeg Mazz, en iedereen wees toen naar mij, " I can drive, but I've never driven like a bus, " zei ik, " It's not that hard, " zei Sam toen, " sure, I will drive, " zei ik toen, en stapte achter het stuur. We waren met 8 mensen, ik, Louise,Zoë, Jack en Finn, Tanya, Jim, en Sam. Ik startte de auto, en na een beetje stuntelen, wist ik hoe het werkte, Ik had mijn iPhone aangesloten voor navigatie. We kletste luid, en achter me was het een luid kabaal, naast me zat Jim. Ik hoorde dat mensen aan het filmen waren, en ik kreeg onderweg ook nog eens bijna een camera in mijn gezicht geduwd.

Toen we er eindelijk waren, stonden we in de rij om kaartjes te kopen, Finn, en Jack stonden achter me, en ik had een idee, toen ik aan de beurt was, " Hello, can I have 3 tickets, please" zei ik, de man knikte en gaf me 3 tickets die ik dan ook betaalde, " why did you bought three tickets?" vroeg Finn me , toen ik me omdraaide, " here," zei ik, en gaf beide jongens een kaartje, en trok ze toen snel uit de rij, zodat ze niet zelf ook nog een kaartje konden kopen. " Jess, you can't do that, that's to expensive, " zei Jack,, " that ticket you guys bought for me too, so just accepted it, it's a gift" zei ik blij, en we liepen het park in. " Jess, your really didn't had to do that," zei Finn, " I know, but I did," zei ik grijnzend. " thank you," zei ik, en beide jongens gaven me een knuffel. Toen gingen we het park, in en het was zo'n leuke dag, de attracties waren geweldig, de camera's werden heel vaak tevoorschijn gehaald, ook de mijne, en nu zaten we op een grasveld midden in het park te genieten van de zon. Ik lag op het gras, en had mijn zonnebril over mijn ogen geschoven, en keek een beetje naar de lucht. Tot er een gezicht boven me verscheen. Finn.

" does somebody want ice cream?" vroeg hij, " Yes, " zei ik blij, net als alle andere, en ik wou al opstaan, om mee te lopen, toen Finn me stopte " No, my treat," zei hij, maar voordat ik er nog wat op kon zeggen, was hij al weg gesprint, met enkele andere. Ik zuchtte. en ging toen weer liggen. " He's flirting with you," zei Tanya grijnzend, " no he's not," zei ik lachend. " Yes he is, do you like him?" zei ze toen meteen. " I don't know, maybe , I don't know" zei ik, en wendde mijn blik even van haar af, " Maybe is a yes, you like him, o my god that's so cute," zei ze lachend, ze wou nog wat zeggen, maar toen kwamen ze al terug. Finn gaf me een waterijsje in de vorm van mickey mouse, Ik bedankte hem, en hij plofte naast me neer. Ik haalde het papiertje van het ijsje af, en likte er aan, om dan een verkoelde smaak in mijn mond te proeven. Na een tijdje stonden we op, om naar de rest van het park te gaan.



wohooooowhooowowhooow,
het is super lekker, weer, en ik moet mijn kast opruimen, en ik heb daar geen zin in --"
dus ga ik het uitstellen, en schrijf ik voor jullie ;DD,
so yeahh, reacties?
love u guyssssssssssssssssssssss, soooooooo mucccchhhhhhh <'3333333333
okay byeeee x

Reageer (1)

  • knowledge

    omg ik klikte verder...maar er was geen nieuw hoofdstuk meer! :'(

    ik ben al zo lang aan het zoeken naar een goed verhaal over jack en finn maar alle verhalen hier op quizlet stoppen steeds :(
    dus stop alsjeblieft nog heeeeeeel lang niet met je verhaal want hij is echt super awesome!! (ja je hebt er een nieuwe abo bij ^.^)

    ik heb je hele verhaal in iets minder dan een uur gelezen...dat wilt wat zeggen want ik lees niet super sonisch snel xd

    anyways
    snel verder schrijven!!!!<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen