Foto bij • 13. Jessica Carter

De laatste dag van Playlist Live was ook leuk, ik had bijna de hele dag naar het mainstage gekeken, van ergens boven. Nu liep ik met de enige echte Rebecca Black door de gangen, Jaa van Friday. Eigenlijk was ze een super lieve meid. " Hey, Ricky," zei ze, en liep op één van de 3 jongens af, die naar ons toe kwamen gelopen. " Hey, your Jessica right?" vroeg, een jongen met zwart haar. " Yeah, wait you are Jc and Connor right?" vroeg ik ze, ook toen ik ze herkende. Ze knikte. "Are you enjoying playlist?" vroeg Jc, " yeah, it's awesome, I wasn't really planning to go, because I'm like a official youtuber since a week, but Jack and Finn took me with them, so here am I" zei ik, en de jongen keken me grijnzend aan, we kletste een tijdje, en wisselde nummers ook al woonde ze in Amerika, en toen gingen ik en Rebecca weer verder. " So, you like Ricky don't you" zei ik grijnzend, en keek haar. " No, He's a really cool guy, but were just really good friends," zei ze lachend, " Okay," zei ik, maar in mijn achterhoofd geloofde ik haar niet.

" Jess, were going to the pool, are you coming?" vroeg Zoë, en ik knikte enthousiast. " Yes, one sec, I'm going to put my bikini on." zei ik, en pakte snel mijn bikini, en een jurkje om eroverheen te dragen. Ik pakte nog een handdoek, en liep toen naar de meiden toe, die nog steeds in de hal wachten. " I'm ready," zei ik, terwijl ik met ze mee liep, en een staart in mijn haar draaide. ik legde mijn handdoek, op een ligstoel, en legde mijn jurkje erbij, om dan in het water te duiken, en het was meteen lekker fris omdat het verschrikkelijk warm was in Florida. Ik ging weer omhoog, en de meeste waren ook in het water gesprongen, en we maakte lol.

Ik werd opeens van achter onder water gedrukt, waardoor ik schrok en hoestend en proestend boven kwam, ik draaide me al hoestend om, en zag de dader Sam. "Loser," zei ik, en gooide een bak water in zijn gezicht die ik dubbel terug keek. Toen sprongen er nog meer jongens in het water, en werd het een gevecht tussen jongens en meiden. Het was heerlijk, en we maakte super veel lol. Ik werd opeens belaagd door Finn, en we kwamen in ons eigen gevecht, " O my god," zei ik lachend, toen we een kleine pauze hadden genomen, en we op de ligstoelen zaten, naast me zaten, Tanya, en Fleur. " Tommorow we're going to Disney World," zei Jack,en iedereen stemde in, dus dat was al meteen afgesproken.

'S avonds gingen we vroeg slapen, morgen werd een lange dag, playlist was echt geweldig, en het was een super leuke dag. Ik ging onder de heerlijke douche staan,en ontspande door de stralen, ik waste mijn haar, en toen ik klaar was wikkelde ik een handdoek, om me heen en draaide mijn haar in een staart om het dan zo te laten zitten, ik verwijderde mijn make-up, en poetste mijn tanden, om dan mijn pyjama aan te trekken, en dan de ruimte aan Louis te geven, en ging toen mijn bed in, kletste nog een lange tijd met de 2 meiden.



I'm surry, ik had gister zo'n drukke dag, dat ik niet kon posten,
eerst Walibi, en daarna ging ik logeren met mijn vriendin, en toen moest ik vandaag nog mijn kamer opruimen,
wat NODIG, was lol
Maar hier is het nieuwe stukje,
het is niet heel erg goed, Reacties maken me echt blij *hint *hint.
Maar love u all,
<'333

Reageer (1)

  • jokaloka

    Het is wel goooed!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen