Foto bij • 11. Jessica Carter

Die avond, was het eerste feest er. Er was harde muziek. Ik had gewoon binnen kunnen komen, want ik had van de organisatie, ook een soort van bandje gekregen toen ze merkte dat ik ook een youtuber was, doordat allemaal mensen naar me toe waren gekomen, en ze hadden me zelfs uitgenodigd voor een pendle, met fleur, tanya, Louise, en nog een aantal andere youtube meiden. De muziek drong door de bassen, en iedereen ging los. Ik was aan het dansen met meerdere mensen, de helft kende ik, maar andere ook niet. Ik was de meeste al verloren, maar dat maakte niet uit. Sam en Mazz stonden in de buurt, en Mazz liet zijn dans skills zien, in een cirkel die zicht gecreëerd had. Tegen de nacht, liep de zaal leeg, maar gingen we op zoek, naar andere feestjes in hotel kamers. Uiteindelijk was ik samen met Finn en Alfie, in een kamer beland, met allemaal gezellige mensen ik had gewoon een glas cola in mijn hand, en was druk aan het kletsen met Louis, hij vertelde over enkele dingen die hij had gedaan, ondertussen was hij ook aan het filmen, want hij was een daily vlogger,, dat leek me zo lastig. Ik vergat steeds dat ik moest vloggen, ik had vanmiddag wat gevlogt, en het eten, en gewoon dat in de gang, en nog een random stukje met Alfie, en Jack.

" Jess," zei iemand, ik draaide me om, en daar ston Joey Graceffa. " Hey, Girl" zei hij, en gaf me een knuffel. " Hey, did you had a good time today" vroeg ik hem, "Hell, Yeah al those people, and all those people I'm meeting," zei hij, en we geraakte ook in gesprek, Het was super gezellig, " O my god, " zei ik lachend. Finn en Louis, en nog een paar mensen, waren in het volgelopen bad gevallen, wat er super grappig uitzag, We lagen met z'n allen in een deuk. " Well I found my jacuzzie," zei Louis lachend, Finn klom eruit, " come here," zei hij lachend en wou me omhelzen, maar hij was klets nat, en ik had daar niet zoveel zin in, dus ik probeerde weg te rennen, en de kamer joelde, maar hij was sneller, dus werd ik helemaal nat. " Thanks," zei ik sarcastisch. ik wou even een luchtje gaan scheppen gingen we even naar het kleine balkon, ik nam plaats op de grond, tegen de reling, en Finn nam tegenover me plaats, onze benen lagen naast elkaar. " Thanks, Finnie I'm so happy that I could come," zei ik, en keek glimlachend naar hem. " Me too, " zei hij, " It was so strange, I never thought people would really come to me, for a picture, or something. I'm just a normal girl," zei ik, en glimlachte bij de gedachte dat er echt mensen waren gekomen.

" I wouldn't really call you normal," zei Finn, ik keek hem niet begrijpend aan. " In a bad, or good way?" vroeg ik hem. " A good way, of course " zei hij, en ik bloosde licht. " Love Birds, are you guys coming," hoorde ik Alfie vragen, hij stond in de deuropening, ik schudde lachend mijn hoofd. " I'm coming," zei ik, en stond op, en liep langs hem. Sam keek me grijnzend aan. Ik liep langs hem, De kamer was al bijna leeg, en ik was dan ook heel erg moe. We gingen de kamer uit, en ik hoorde Finn en Sam achter me smoezen, ik probeerde het op te vangen maar dat lukte nou niet echt. Toen we de lift in gingen, moest ik er eerder uit, dus ik gaf beide jongens een knuffel, en ging toen naar onze kamer toen ik binnen kwam, keken 2 meiden me grijnzend aan. " what?" vroeg ik " Oh nothing, nothing, it's only that Finn, is so into you" zei Zoë enthousiast, " No, he's not were just friends," zei ik, de meiden draaide met hun ogen. " Okay, sweety, but I'm going to sleep, I'm so tired," zei Louise, en Zoë, stemde in. Ik ging naar de badkamer, en poetste mijn tanden, en pakte mijn camera.

" hey guys, today was a great day, I met a lot of people, even though I wasn't expecting it, so that was really cool, and yeah, But now I'm going to sleep, and see you guys tommorow, " zei ik en sloot het toen af, om dan mijn pyjama aan te trekken mijn make-up te verwijderen, en dan lekker mijn bed in te kruipen. Vandaag was echt een geweldige dag.


Hiii,
Ik Heb nu vakantie, ben net een uurtje naar school geweest voor mijn laatste toets, maar heb nu VAKANTIEEE, ;DD
alleen nog vrijdag Walibi, en woensdag boeken weg brengen, maar oké.
ik zit echt in deze story, als jullie tips, ideeën, vragen of wat dan ook hebben, hoor ik het wel,
en jaaa, ik heb een klein vraagje, hebben jullie ideetjes voor een ship naam, of een leuke afsluiting, voor haar filmpjes?
btw. Ik weet niet of alles wat ik schrijf echt kan, of zo gaat maar daar is het dan ook fanfiction voor, maar als het te onrealistisch word, zeg het me dan graag,
xx

Reageer (1)

  • NicoDiAngelo

    Jeej, i love your story.
    Als shipnaam voor Finn en jessica misschien Finnica?? En ik heb niet echt een idee voor afsluiting.
    Maar ja, ik ben blij dat je toetsen gedaan zijn en nog veel plezier in walibi. Xx
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen