"Oh wow." Die twee woorden zijn de enige woorden waarmee ik kan samenvatten wat er net gebeurde. Fans, fans, fans, fans. EINDELOOS. Maar wel allemaal super leuk! Ik heb nog niemand gehoord met commentaar. Daar had ik me eigenlijk wel op voorbereid. Ja, natuurlijk op Twitter zijn er wel mensen die het er niet mee eens zijn, maar Niall heeft me al uitgelegd dat Twitter levensbedreigend is in deze wereld...
"We zijn er bijna, we zijn er bijna..." Begint Louis opeens te zingen.
"Maar haar koffers nog niet helemaal." Maakt Harry lachend af, bij her woord 'haar' wijst hij naar mij.
"Ja sorry hoor, anders moet ik jou tandenborstel gebruiken." Verontschuldig ik me sarcastisch. Dat levert me een flauwe blik op van Harry die daarna zijn tong eruit gooit en als een klein jongetje zijn tong naar me uitsteekt.
Oh ja, wel handig om uit te leggen. Het gaat er dus om, de jongens hebben mooi hun koffertje met hun kleertjes, pyjama, tandenborstel en teddybeer. Ik daarin tegen moet helemaal verhuizen, letterlijk. Ik heb al mijn kleren opgehaald, zonder enige spoor van Tessa, en natuurlijk alle andere dingen uit mijn vorige huis, appartement.

"Welkom terug!" Roepen drie meiden stemmen.
Perrie, Daniëlle en Eleanor staan vrolijk voor ons met ieder een ballon in hun hand. Lachend bedanken we ze en natuurlijk lopen de drie prachtige dames meteen naar hun oh zo geweldige vriendjes.
"Wacht, Anne?" Zozo, eindelijk iemand die het opvalt.
"Ook hallo Elly." Antwoord ik sarcastisch en ja, ik noem haar al sinds de dag dat we gingen schaatsen Elly.
"Wat is haar probleem?" Fluistert Niall naast me zo onopvallend mogelijk. "Zij weten nog niet dat we samen zijn." Leg ik uit. Niall knikt.
"Oh kom op El, was jij soms niet bij de première?" Roept Harry net iets te hard, die jongen heeft het niet zo op Eleanor volgens mij.
"Dat is nog waar ook." Fluister ik tegen Niall op dezelfde manier die hij net bij mij deed.
"Welke première?" Gaat Eleanor onverstoord verder. Niall en ik slaan onszelf voor ons hoofd en lachen dan.
"I Go-" Begint Louis, maar Eleanor onderbreekt hem: "One Direction, wist ik wel." Glimlacht ze. "Ja ja." Zegt Harry serieus, kennelijk heeft hij niet door dat het een grapje is.
"Nou zal ik je dan maar eens rondleiden?" Vraagt de geweldige Ierse stem naast me, hij steekt zijn hand uit zodat ik die kan pakken en hij me kan begeleiden naar de volgende kamer.
"Oh... Ze zijn samen!" Roept Eleanor dan uit. Iedereen lacht en Harry en Liam maken een 'goh' geluidje. Lachend lopen Niall en ik naar de hoek van de kamer waar hij me vraagt mijn schoenen uit te doen. We zeggen de rest gedag en Niall leidt me naar de volgende kamer, de keuken. De keuken is mooi, ruim, maar niet te groot. Het keuken blok bezet twee muren en een hoek, in het midden staat een tafel met zes stoelen, al zouden er op de koppen nog twee bij kunnen. Verder niks speciaals.
"Mooi!" Commenteer ik. Niall lacht alleen. "What's next." Wederom steekt Niall zijn hand uit en vrolijk pak ik hem opnieuw vast. Er zijn twee deuren in de keuken, Niall begeleidt me door één deur en we komen uit in een grotere kamer, twee keer de lengte van de keuken. De deur zit in het midden, links van ons staat een tv, een tafeltje, een bank, twee lounge stoelen, een relax stoel en een dressoir. Recht van ons nog een eethoek, dit keer met vier stoelen en nog een kast. Recht voor ons is niks, behalve een open haard aan de ander kant.
"Geweldig! Een open haard!" zegt ik enthousiast en ik loop richting de haard waar ik plaats neem op het muurtje eromheen. "Lekker warm in de winter!" Ga ik vrolijk verder. "Klopt, maar nu hoop ik meer op zon!" Antwoordt Niall, die al onderweg is naar de andere deur in deze kamer.
"Zo en wat zit hierachter?" Lach ik terwijl ik ook naar de deur toe loop.
Niall grijnst: "Hier achter, mijn lieve schat, dit het geweldigste deel van dit huis."
"De fans?"
"De fans."




Heya,
Toch moeilijker dan ik dacht, het uitleggen van een huis.
Maar om het wat duidelijker te maken dit is de beneden verdieping.
Mochten jullie nog en plattegrond willen van één kamer vraag het gerust, ik maak er wel een!
x

Reageer (2)

  • Multiply

    Iedereen lacht en Harry en Liam maken een 'goh' geluidje.

    Ik probeerde serieus een goh geluidje te maken, ja.. Dat faalde...

    1 decennium geleden
  • FabriziaNaomi

    'De fans?'
    'De fans'
    LOL
    sel verderrrr xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen