Foto bij • 10. Jessica Carter

Morgen zou alles pas echt beginnen. Dan waren er meet-ups, en booths, en zondag zouden er expo hallen zijn, en activiteiten. Daarna zouden we nog een aantal dagen in het hotel blijven en dan gewoon hier rond hangen, we gingen naar disney world, the universal studios, en we wouden nog gaan shoppen, en ook hadden ik en tyler het idee om samen een video te maken, maar dan nu op mijn channel, en ook die van hem. We hadden nummer uitgewisseld. Ik kon dan ook echt niet geloven dat ik het nummer van hem had, ik kijk echt al bijna 2 jaar naar hem of zo. " Jess, here you are," zei Finn, hij was met Jack. " Hey, yeah, I went out with some people, to get food," zei ik, " should we get some food to?" vroeg Finn aan Jack, de jongens knikte. " do you want to get food a second time," zei hij lachend, ik stond op. " sure, " zei ik, en ze knikte. Uiteindelijk ging ik weer met een groep waaronder Marcus, Alfie en Jim, en Tanja die ook waren aangekomen net.

Die avond gingen we vroeg slapen, de volgende ochtend werd ik wakker doordat mijn bed op en neer ging, iemand sprong er op. Ik opende een oog, en er was niet één persoon aan het springen, maar 2 Zoë en Louise waren helemaal in hun spring element dat het hun niet was opgevallen, dat ik wakker was geworden. "goodmorning," zei ik, met mijn vreselijke ochtendstem. " Good morning, get dressed, today is going to be so much fun, " zei Louise, en trok de dekens van me af. Ik grinnikte. Ik stond op, en pakte een fris outfit uit mijn koffer, omdat het nu al heel warm was, en nam een snelle douche. Ik deed mijn make-up, en nadat ik helemaal klaar was, gingen we naar beneden, om te eten aan het buffet. Ik zag zoveel bekende youtubers, en ik zat echt met al mijn vrienden aan de tafel.

Na het eten, waren de meet ups, en de activiteiten. Overal liepen mensen, Zoë, en Louise waren helemaal omringt, en de andere ook. Ik trouwens ook. Overal om me heen stonden, fans en ik was zo verbaasd. Want ik had pas 1,5 week een echt kanaal. " Can I take a picture?" vroeg een jongen, ik knikte en we gingen op de foto, ik maakte gekke foto's, normale foto's gaf handtekeningen. Ik kon er dan ook niet aan wennen, dat je zoiets kon bereiken met youtube. Jack en Finn waren niet eens meer te zien, omdat ze zo belaagd werden, en ook Marcus en Alfie, waren nog net te zien. Ik lachtte, - You're famous, ;) x kreeg ik als app binnen van, Finn. Ik grinnikte. - I almost can't see you, through all those girls, ;DD x zei ik terug, Na enkele uren, was het wat rustiger geworden, " O my god, it was so crowded, o my god, I didn't expected this at all," zei Marcus, en ik grinnikte. We liepen naar boven, en struimelde door de gangen, van het hotel. En kwamen ondertussen allemaal mensen tegen, die we kende.of van youtube kende.


Slecht stukje, sorry
Maar ja, ermm als je een channel of een naam niet kent moet je het maar gewoon zeggen, dan geef ik je de link, of leg ik het uit.
Morgen laatste dag van mijn toetsweek, en ik heb maar 1 onvoldoende gehaald ;DD voor duits, maar ja.
Duss, ik heb super veel zin in de vakantie.
Heeft iemand al vakantie, ?
xoxo

Reageer (2)

  • jokaloka

    Ah, duits is ook wel een shit vak. Was ik ook nooit echt goed in!

    1 decennium geleden
  • NicoDiAngelo

    Yeeyeeeeeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyeyeyeyeyeyeye eindelijk terug een hoofdstukje XD
    Ik heb zoooo blij!! :)
    Snel verder meid en trek je niets van die onvoldoende aan :) (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen