Foto bij Print 033

Oke mensen, ik heb een nieuw voornemen. Ik ga proberen elke dag te schrijven, en dan elke dag een hoofdstukje te posten! Ik weet al wel zeker dat het me niet altijd gaat lukken, maar ik ga het proberen! x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Schack

    Haha, ik weet hoe moeilijk het is om elke dag te schrijven, dat probeer ik nu ook te doen. Dan helpt het ook niet echt dat ik met mezelf heb afgesproken dat mijn hoofdstukken allemaal langer dan 1000 woorden moeten zijn >-<
    Oké. En dát is dus de reden dat ik nooit ook maar wil proberen te roken, je raakt er te makkelijk verslaafd aan. Je weet dat het slecht is voor je, maar je bent té verslaafd om toch te kunnen stoppen... It's a sad, sad world.
    Maar toch kan ik het mensen die op het verkeerde pad terechtkomen niet echt kwaad nemen, ze zijn verslaafd en kunnen er niks aan doen. Mensen die niet verslaafd zijn zeggen te snel: 'Je moet stoppen,' alsof het even een kwestie is van sigaretten weggooien en dan ben je er vanaf. Ja, je bent dom als je eraan begint, maar veel mensen beginnen omdat anderen om hen heen het doen. Dan is het vaak al te laat, ben je verslaafd.
    Oké, dat was mijn mening o.o
    Holy, dat is een lánge mening -.-'
    xxLoveU

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Ze heeft ech veel meegemaakt.
    Snel verder.
    Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen