Foto bij Niam abused

slecht aflopend sorry ik kon 2 dagen niet online thuis hebben we geen internet dus dit is op school geschreven.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Niallerslove

    Niam is zo ontzettend lief! Je schrijft goed!

    7 jaar geleden
  • Chasing1D

    Oh God! Je had misschien wanneer Liam dood werd geschoten, er iets meer emoties in kunnen steken. Dus bijvoorbeeld: 'LIAM LAAT MIJ NIET ALLEEN!' schreeuwde ik. Tranen rolden hevig over mijn wangen als een waterval. Ik probeerde hem nog te redden maar het hielp niet. Mijn hand streek over zijn wang en bleef even hangen bij zijn kin. Mijn vingertoppen titste nog eens tegen zijn kaaklijn waarna ik hem een zacht kusje gaf. De laatste keer. Er kwamen mannen achter mij aan staan. 'Het is beter zo' fluisterden ze zacht terwijl ze naast mij gehurkt zaten. Ik wilde hem niet verlaten. Hij geeft mij rust. enzo verder.. Probeer er meer details en gevoelens in te steken zodat het nog realistischer wordt. Laat Niall écht afscheid van Liam nemen!

    Voor de rest is het echt goed! (: En ook al lukt het nu niet zo goed, zoals je zegt.. De volgende keer gaat het beter en beter gaan! (: (flower)

    Hopelijk heb je aan mijn tip een beetje (;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen