Foto bij Emma Miller - 10

Ik loop de les in van Wiskunde en ga samen met me Beste vriendin Laura helemaal achteraan zitten. We letten de hele les niet op en kletsen alleen maar. Plots gaat mijn mobiel af. Shit ben vergeten me geluid uit te zetten denk ik. Gelukkig hoorde de leraar niks en ik keek van wie ik een berichtje had. Het was van Lucy.

Lucy Wat voor les heb je....?
Emma Wiskunde. hoezo?
Lucy Oh, gewoon. ik verveel me.

Dan een paar minuten later zie ik Lucy ineens lopen naar de rector van mijn deelschool. Pfff.... wat heeft ze nou weer gedaan denk ik . Ze gaat echt problemen krijgen met school en papa en mama want vorige week is ze er ook al 5 x uitgestuurd en nu weer. Ik en me zus lijken van buiten op elkaar maar zijn van binnen heel anders. zij is heel bad en ik ben juist heel braaf. Nouja braaf :s, ik heb 1 groot geheim voor me ouders en dat is dat ik een vriend heb genaamd Mike. Ik heb dit me ouders nog niet verteld omdat ik weet dat ze het niet goed gaan keuren. Maarrja voor de rest doe ik eigenlijk niks achter de rug om van me ouders. Maar Lucy wel, Ze gaat met hele verkeerde mensen om en daarom heeft ze vast al een x gerookt en geblowd. Ze ontkent het wel maar ik weet zeker dat ze dat weleens heeft gedaan. Ik ken haar te goed.

Ik kom thuis om 2 uur en zie Lucy op de bak zitten. Ik loop naar haar toe en vraag: 'Wat moest jij vandaag doen bij de rector van mij deelschool?"ze antwoord terug "ooh niks bijzonders, ik was er gwn uitgestuurd" ik loop richting de deur en kijk achter om en zeg "jij gaat echt problemen krijgen" en hierna liep ik naar boven. Ik loop naar me kamer, ga op me bed zitten en pak me mobiel erbij. Ik heb een whatsapp van Mike. :)

Mike Hee schat heb je zin om vanavond wat te doen? x
Emma Jaa hoor lieverd, wat wil je doen dan? x
Mike hmm... gewoon ff filmpje kijken
Emma okee dan zie ik je om 6 uur ?
Mike Ja is goedd x

Ik doe me mobiel weg en ga op bed liggen en denk na over van alles. Het is nu pas half 3 dus ik moet me nog een paar uurtjes vermaken. Ik ga naar beneden en bel Daphen. Ik vraag of ze nog even wil afspreken en om kwart voor 3 zit ik op de fiets onderweg naar haar huis. ik bel aan en haar moeder doet de deur open. "halloo mevrouw, is Daphne er ook?" "jaa hoor ik roep haar wel even" zegt haar . "DAPHNE, EMMA IS AAN DE DEUR" schreeuwt haar moeder naar boven. Daphne komt naar beneden en we geven elkaar een knuffel. We gingen naar buiten, beetje rondhangen en rond 5 uur ging ik weer naar huis. Toen ik thuis was stopte ik een pizza in de oven en rond half 6 zei ik tegen me ouders dat ik naar "Laura" ga terwijl dat helemaal niet zo is. Ik loop de deur uit en stap op de fiets richting me lieve vriendje mike.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen