Enkele uren later:

'Je weet toch wel zeker dat je dit wil doen hé?' Vroeg ik toen we de schoolpoort naderden. Ik keek omhoog nar Liam. 'Ja, ik weet het zeker.' Antwoordde hij en hij drukte en vlinderkusje op mijn lippen. We gingen tussen de andere ouders staan en wachten op de schoolbel. Toen de even later door het gebouw schalmde liepen alle kinderen tegelijk naar buiten. Charlotte kwam als laatste buiten, ze keek zoekend om zich heen. 'Charlotte!' Riep ik en ik zwaaide naar haar. Ze lachte en kwam naar me toegerend. 'Mama!' Riep ze blij en ze sprong in mijn armen. Ik draaide met haar in mijn armen een rondje en zette haar weer op de grond.
'Charlotte, weet je nog waar we het gisteren tijdens de afwas over hadden?' Vroeg ik haar. Ze dacht even na, keek heel even naar Liam, en knikte.
'Oke dan,' Begon ik. 'Lotje, ik wil dat je hallo zegt tegen Liam.' Zei ik en ik gebaarde naar Liam die wat verderop stond. 'Oké.' Zei ze met de simpelheid van een 5 jarige en ze liep naar hem toe. Hij hurkte bij haar neer en ik moest lachen toen ze haar uitstak. Nu opeens gaat ze beleefd worden?
Ik voegde me bij hun. 'Laura, je moet haar écht aan Harry voorstellen! Ze kan hem manieren leren!' Ik lachte en haalde mijn hand door haar haar. 'Mama ik heb honger.' Zei Charlotte en ze trok een pruillip. 'Dan gaan we naar huis om iets te eten.' Antwoordde ik en ik tilde haar op.

Met Liam aan mijn ene zij en Charlotte op mijn heup opende ik de voordeur. Binnen zette ik haar op de grond en ze rende meteen naar de keuken. Ik wou haar volgen maar Liam hield met tegen. 'Ze is écht een leuk meisje!' Glimlachte hij. Ik glimlachte en we liepen naar de keuken.
Ze was er al in geslaagd het brood te nemen en de zak half open te scheuren. 'Liefje, laat mama dat maar doen.' Grinnikte ik. Ik nam snel nog een mes en de choco en smeerde haar een boterham.
'Ga nu maar wat tv kijken.' Zei ik nadat ze haar boterham had opgegeten. Ze knikte en huppelde de woonkamer in. Ik en Liam gingen beiden aan tafel zitten en het bleef een tijdje stil. 'Je kan nog altijd terugkeren..' Zei ik na een tijdje. 'En waarom zou ik dat doen?'
'Nouja, dit word niet simpel, eerst moet je een band scheppen met Lotte, wat niet makkelijk gaat worden... De enige man sinds haar vader die ze vertrouwd is Louis... En dan hebben we het nog niet gehad over de fans...'
Hij legde zijn hand op de mijne en ik hield abrubt mijn mond. 'Alles op zen tijd, oke?' Vroeg hij. Ik knikte. 'Alles op zen tijd.' Herhaalde ik.
'Hoe zit het eigenlijk tussen Louis en Esmay?' Ging hij verder. 'Oh die twee!' Lachte ik. 'Ze hebben íets, maar ik weet niet wat.' Grinnikte ik.
'Mamaaaaaa!' Ik rolde met mijn ogen en we liepen naar de woonkamer. 'Wat is er lieverd?' Vroeg ik. 'De afstandsbediening ligt op de grond.' Zei ze en ze wees naar de grond. 'Raap het dan op?' Antwoordde ik lachend. Ik draaide me weer om. 'Maar ik kan er niet aan.' Jammerde ze.
'Die heeft duidelijk teveel tijd met Louis doorgebracht..' Merkte Liam grinnikend op. Ik schudde lachend mijn hoofd en raapte de afstandsbediening op. 'Ik ga eens een hartig woordje met Louis praten..'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen