Foto bij Hundred and Five

*Zoey Miller

Toen ik de volgende ochtend naar beneden liep, had ik uit gewoonte verwacht Harry te zien zitten. Maar vanochtend waren wij tweeën blijkbaar niet de eersten. Harry zat al in de zetel samen met Zayn en ze waren vrolijk aan het babbelen. Enkele seconden stond ik gewoon in de deuropening te luisteren en hoorde ik per toeval mijn naam vallen. Wanneer ze mij opmerkten, zwegen ze meteen, kreeg Harry een brede grijns op zijn gezicht en opende hij zijn armen om me een knuffel te geven.
'Goooood morning, schoonheid!' glimlachte hij. Ik ging naast hem zitten en hij trok me tegen hem aan. 'Jij bent goedgehumeurd vandaag.' merkte ik op.
Hij keek me alleen maar met dezelfde grijns aan. Moest ik wantrouwig worden?
'Zijn jullie tweetjes iets van plan of zo?' Zayn staarde me nu ook met een lichte grijns aan. Dat nam ik als een ja.
'Jullie zijn wel degelijk iets van plan.' zei ik nieuwsgierig. Ik keek hen aan met grote ogen in de hoop iets van hen los te krijgen, maar tevergeefs. Hun lippenbleven verzegeld.
Harry amuseerde zich rot, dat kon je zien aan die ondeugende twinkeling in zijn ogen. 'Heeft het iets met mij te maken?' vroeg ik, ook al was ik bijna zeker van het antwoord. Zayn knikte. 'Ja, maar dat is alles wat we zeggen.'
'Ga ik het leuk vinden?' Harry's glimlach werd nog breder, er gewoon naar kijken deed al pijn aan mijn kaken. In mijn hoofd speelden allerlei scenario's van hoe ze grappen met me uithaalden zich af.
'Geloof me maar, je zal het leuk vinden.' 'Echt leuk? Of een sarcastische ha-ha-heel-grappig-leuk?' ging ik verder.
Ik zag aan Harry's gezicht dat hij me het het liefst nu al zou vertellen, maar serieus moeite deed om dat niet te doen. 'Stop nu maar gewoon met vragen stellen, anders is het geen verrassing meer. Ik beloof je dat je het echt leuk zal vinden.' 'Hoe lang moet ik dan nog wachten?' vroeg ik nu ongeduldig.
Hij dacht eventjes na. 'Een uurtje of drie.' antwoordde hij toen. 'Waarom kan je het me niet gewoon nu geven of laten zien?'
'Omdat ik het leuk vind om je te plagen, en nu geen vragen meer.' Hij stak plagerig zijn tong uit en ik haalde als wraak zijn haar in de war.
'Jij durft, nu moet ik je straffen.' grijnsde hij. Ik keek hem uitdagend aan. 'Doe maar, ik ben benieuwd.' Voor ik het wist begon hij me te kietelen terwijl ik lachte dat hij moest ophouden en stopte hij pas toen Zayn een vrij geïrriteerd kuchje gaf. 'Wil je alsjeblieft naar je vriendinnetje luisteren, Harry?' vroeg hij op een geërgerde toon, maar dan voegde hij er glimlachend aan toe: 'Ik zit hier ook nog en jullie zijn zo suikerzoet dat ik diabetes krijg door gewoon naar jullie te kijken.'

Joehoe, examens voorbij. Deze vrijdag weet ik mijn score en ik ben nogal bang voor Grieks... Het was een erg moeilijk examen. Hoe is het bij jullie gegaan? Voor de mensen die nog bezig zijn: veel succes nog!
Wat denken jullie dat de verrassing zal zijn?

Reageer (2)

  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Mijn examens zijn ook al voorbij! Ik ben sowieso gebuisd op geschiedenis en wiskunde. Er is gewoon geen enkele kans dat ik daar op door ben. En ik krijg ook vrijdag mijn rapport.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen