Harry Styles


Ik was nu al 4 jaar samen met Ella en ik wist gewoon dat zij de liefde van mijn leven was. Ze stond naar buiten te kijken en langzaam ging ik naar haar. Ik legde mijn handen op haar heupen en wiegde haar zachtjes heen een weer en drukte af en toe een kusje in haar nek. 'Liefje?' vroeg ze. 'Uhu.' mompelde ik. 'Ik...euh... ik ben zwanger.' zei ze. 'Wat echt?' vroeg ik blij. 'Ja.' zei Ella. 'Dat is geweldig een kleine Hazza of een kleine Ella das is echt fantastisch.' zei ik blij en ik draaide haar om en zag haar prachtige glimlach en ik drukte mijn lippen stevig op die van haar.

Niall Horan


Die 2 weken in Spanje heb ik echt genoten van de rust met mijn 3 lieve schatten. Af en toe kwamen er wel nog een paar fans maar niet zo erg als vroeger en daar was ik aan de ene kant wel blij om. 'Papa!' riep Ryan vrolijk. 'Ja.' zei ik. 'Ik hou van jou.' zei hij. 'Ik hou ook van papa.' zei Lucy. 'Ik hou super veel van jullie allebei.' zei ik en gaf ze een dikke knuffel en ik zag Dena in de deuropening staan met een grote glimlach.

Yardéna Horan


Ik was echt zo gelukkig ik had mijn super beste vrienden, mijn man en mijn 2 kindjes. Ondertussen lagen Ryan en Luxy rustig te slapen in bed zodat ik eventjes alleen was met Niall. 'Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest dan de afgelopen jaren die ik met jou gedeeld heb.' zei Niall. 'Ik ook.' zei ik en keek in zijn fel blauwe ogen waar ik telkens opnieuw in verdronk. 'Ik hou zielsveel van jou Niall Horan.' zei ik. 'En ik hou ook zielsveel van jou Yardéna Horan.' zei Niall en drukte zijn lippen stevig op de mijne.

Zayn Malik


Ik en Perrie waren in Disneyland met onze kleine jongen Thomas. 'Liefje!' riep ik luid. 'Ja.' zei Perrie en kwam snel afgelopen. 'Foto.' zei ik. 'Oww.' zei ze lachend en kwam bij mij en Thomas staan. 'Smile.' zei de fotograaf. Ik zette mijn grootste glimlach op. Op het einde van de dag gingen we de foto halen. 'Hij is mooi.' zei Thomas. 'Hij is heel mooi.' zei ik en nam hem op en drukte een kusje op zijn kaak. Ik nam Perrie haar hand en we liepen het park uit.

Liam Payne


Ons kindje was nu al 9 maand uit. Een prachtig meisje en ze heette Amelie. Ik zat gezellig met Danielle in de zetel en Amelie kroop onze kant op. Ze probeerde haar recht te trekken aan de zetel wat niet echt goed lukte. Ik nam haar op en zette haar tussen mij en Danielle. Ik gaf Danielle een kusje en ik zag Amelie kijken. 'Mama een kusje geven.' zei ik speels en wreef over haar beentje. 'Mama.' mompelde Amelie. En geschrokken maar super blij keek ik naar Danielle. 'Haar eerste woordje.' zei Danielle blij en ik nam haar hand vast.

Louis Tomlinson


Gezellig zat ik in de zetel met Jessica, Noa en Tommy. Opeens ging de bel en vrolijk liep Noa naar de deur. Vandaag zou ze eindelijk David aan ons voorstellen. Hand in hand liepen ze de woonkamer in. 'Mama, papa, broer. Dit is David mijn vriendje.' zei ze en gaf David een kusje. Hij zag er een goede jongen uit. 'Hallo iedereen.' zei hij. 'Hallo, ze heeft al veel goede dingen over je verteld. Ze is heel trots op jou.' zei ik. 'Danku en ik ben ook heel trots op mijn meisje.' zei hij en keek haar aan. Ik kon David perfect vergelijken met mij toen ik Jessica ontmoette en op haar verliefd werd.

Jessica Tomlinson


Ik had echt een perfect leven. Ik had 2 kindjes die super gelukkig waren en een geweldige man waar ik nog steeds heel veel van hield. 'David is een goede jongen.' zei Louis. 'Dat vind ik ook, ze zijn net ons.' zei ik. 'Dat dacht ik nu ook.' zei hij en ik keek hem lachend aan. 'Ik hou van jou.' zei ik. 'Ik hou ook super veel van jou.' zei Louis en hij drukte zijn lippen stevig op de mijne. Noa en Tommy kwamen bij ons zitten en we gaven elkaar allemaal een stevige groepsknuffel. 'Ik hou van jullie.' zei ik. 'Wij houden ook van jou.' zeiden Louis, Noa en Tommy tegelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen