First chapter hope u like!

Met een lichte stuiter kwam het vliegtuig neer op de grond. De zenuwen begonnen weer door mijn lichaam te gieren. Langzaam kwam het vliegtuig tot stilstand. Ik wilde oom Rothwell graag weer zien. Hij had een eigen bedrijf in de Miami Mall. En Aveley had ik ook gemist, ze was mijn favoriete nichtje. Het vliegtuig stond stil en de stewardess gaf aan dat we mochten gaan. Snel griste ik mijn bagage uit het rek boven me. Te snel. Een andere tas kwam mee en viel op de grond. Een vrouw met lang blond haar en een veel te grote zonnebril keek me door de donkere glazen kwaad aan. Toen kwam er een enorme reeks Franse scheldwoorden op me af.
‘Sorry.’, mompelde ik en draaide me snel om. Met het schaamrood nog op mijn wangen glipte ik het vliegtuig uit, de slurf in.

Ik klakte geërgerd met mijn tong. Waarom komt de bagage niet? Nou, mijn bagage dan. De meeste mensen waren al weg. Ik stond hier al drie kwartier. Oom Rothwell zal zich wel zorgen maken. Ik slaakte een opgeluchte zucht toen ik mijn zilvergekleurde koffer op de band zag aankomen. Ik snelde ernaartoe en pakte hem op. Ik hees mijn rugzak beter op mijn rug en checkte mijn telefoon. Geen gemiste oproepen. Nog geen problemen dus. Ik begon mijn overdreven grote koffer naar de uitgang te duwen. De schuifdeuren gingen open. Ik zag oom Rothwell en Aveley vrijwel meteen staan. Aveley rende meteen op me af en gaf me een dikke knuffel.
‘I’m so happy to see you again!’, riep ze uit.
‘Haha, me too.’, zei ik. ‘But, please… Can’t breathe…’
‘Oh, sorry.’, mompelde ze duf terwijl ze me losliet. Ze keek me nog altijd met een reusachtige glimlach aan.
‘My dear nice!’, zei oom Rothwell. ‘I’m so glad you could come. I really need some help in the music store.’
‘Thanks, uncle. I was looking for a job anyway, so now I can see you and work. Perfect combination.’, zei ik op mijn beste Engels.
‘Good, let’s show you around. Or, wait, you’ve been traveling for a long time. Would you prefer to go home?’
‘Ehm… I think that that’s the best idea. So I can unpack en adjust to my life for the next three months.’
‘Okay, then.’, antwoordde hij. ‘Leelee, help Cathy with her bags please.’ Dankbaar gaf ik haar mijn rugzak aan en dribbelde met mijn koffer achter oom Rothwell aan.

Reageer (5)

  • Narniax1D

    Like it!!!
    1 klein foutje, in plaats van nice is het niece!;)

    1 decennium geleden
  • Sophietjuh99

    Anne! Je heb 'm ontdekt!

    1 decennium geleden
  • AnSo57

    Leuk! Ik ga snel verder lezen :D

    1 decennium geleden
  • Sophietjuh99

    Thanks! Ik ga zo snel als ik kan verder!

    1 decennium geleden
  • Skynight

    ziet er een leuk verhaal uit ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen