Foto bij mijn slechtste gedicht ooit :p

even nog eens iets gemaakt voor jullie om te lezen ^^

en even nog eens Anneke bedanken :p

Anneke
een speciaal meisje
lief maar toch bescheide
mooi zonder dat ze het beseft
karakter dat niemand overtreft
een passie voor muziek
een meisje zeer uniek
een lach die je betoverd
en elke slechte dag naar iets goed omtovert
dit is een soort cadeau
hopelijk lief, maar niet echt van hoog niveau
ik wil eigenlijk gewoon zeggen , ik wordt echt terug super blij
hoe mijn verhaal ook vordert , ik vond jou ontmoeten echt heel fijn :D



Tribute to Anneke

Reageer (6)

  • LaDispute

    Mooi toch?!

    1 decennium geleden
  • ProtonicPanda

    Je slechtste gedicht ooit? Ik voel me beledigd (mijne zijn namelijk super slecht), Dit gedicht is just AMAZING!!! xD xD xD etc.... dezelfde smiley

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Nice (:

    1 decennium geleden
  • Kaixing

    weet niet waarom maar heb tranen in mijn ogen... *snik* (huil)

    1 decennium geleden
  • xApumn

    Eerlijk gezegd maakt dit me gelijk in een vrolijke bui!
    Xxxxxfosje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen