Ik kan geen framboos zegen, ik zeg frambroos, daarom heet het zo!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • 1DBELIEVER

    ik zou het leukst vinden moest zij en zayn verliefd worden en liam ontdekt dat en er is ondertussen al een ander meisje bij en zayn en did zeggen heel de tijd dat het niet waar is maar liam gelooft het niet en zayn moet dan dat ander meisje verkrachten voor didi haar ogen.... en dan na een tijdje lopen ze samen weg maar dan vind liam ze terug en dan doen ze vannalles
    hoop dat je er iets aan hebt xx

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Een van jongens word verliefd op haar, en besluit om samen met haar te ontsnappen, het lukt ze maar alles blijkt Fake te zijn. Want als ze in een hotel zijn, belt die jongen ( voor het gemak Zayn) de anderen en die komen haar op halen en dan begint de hel pas echt!

    Zie maar wat je er mee doet

    1 decennium geleden
  • NiallsBbGirl

    ik had een lang stuk getypt maar dat is verdwenen dus ik ga het opnieuw proberen:

    Didi gedraagt zich goed en wint het vertrouwen van zayn.
    Zayn neemt haar nu en dan mee naar buiten en ze hoef de halsband niet echt vaak meer om.
    Op een nacht als ze samen met zayn ligt te slapen, en ze heeft geen hals band om, zoekt ze de sleutel en maakt de deur open.
    Ze gaat naar beneden steelt wat proviant en gaat op zolder zitten ze zet het zolder raam open zodat het lijkt of ze via het zolderraam is ontsnapt.
    Ze verstopt zich in een soort kastje in de muur van de zolder en wacht.
    Als de jongens wakker worden en zij verdwenen is gaan ze haar zoeken.
    Ze gaan ook naar de zolder ze denken dat ze via het zolderraam is weggegaan.
    Liam flipt en slaat zayn inelkaar omdat het zijn "schuld" is dus ze bellen al hun vrienden en gaan haar zoeken buitenshuis.
    als de deur onder dichtvalt en op slot gedaan wordt gaat ze naar een tijdje weg van haar verstopplek ze gaat naar beneden als ze net uit de ruit wil klimmen komt zayn opeens opdagen omdat hij niet meegegaan is voor het geval didi terug zou komen. hij smeekt haar te blijven waardoor ze twijfeld daaroor kan zayn haar vangen zij schopt en slaat er oplos zayn sleept haar mee naar boven dan bijt didi zayn in zijn hand en duwt hem, waardoor zayn van de trap af valt en half bewusteloos is. ze kruipt de ruit half uit en dan begint zayn te huilen en te smeken. ze twijfelt maar kiest voor zayn en sleept hem mee naar de bank en gaat spullen halen om hem te verzorgen. als ze terug komt doet zayn heel geheim zinnig. dan komen opeens de jongens terug en dan verkrachten ze haar hardhandig en slaan haar en zayn doet lekker mee want alles was fake. als ze klaar zijn met haar te martelen dan gooien ze haar in haar kamer en doen die op slot. ze zijn vergeten om haar halsband om te doen dus ze klimt via haar ruit naar buiten. daar zet ze het op het rennen en valt naar een tijdje flauw van de pijn in de modder. als ze wakker word hoort ze allemaal stemmen en voetstappen waardoor ze snel naar een modderpoeltje kruipt en er in gaat liggen als ze helemaal bedekt is met modder kruipt ze naar het struik gewas en blijft doodstil liggen. niall komt dichter bij maar ziet haar niet. als de voetstappen en stemmen wegsterven, gaat ze weer rennen. ze hoort geroep en geschreeuw achter zich en ziet dat de rest haar gezien hebben en rennen achter haar aan. ze twijfelt geen moment als ze een klif ziet en springt naar beneden de rivier in. als ze boven water komt ziet ze hoe de rest twijfelt maar liam duwt niall het water in en schreeuwt tegen de andere die al snel volgen.
    in de verte ziet ze een waterval die al goed tehoren is, dus probeert ze naar de kant te zwemmen wat niet gaat door de stroming. ietsje verderop ligt een omgevallen boomstam in het water, waar ze zo dicht mogelijk naar toe zwemt, met veel moeite komt ze er op en kruipt ze voorzichtig naar de kant. als iets haar been vast houd en er aan trekt draait ze zich om het is niall. ze geeft hem een trap in zijn gezicht en kruip voor zichtig verder. aan land zet ze het weer op het rennen. als ze de rivier niet meer ziet kruipt ze een dikke grote boom in.al snel komen de andere jongens het water uit en liam stuurt ze alle maal een kant op. hij zelf gaat tegen de grote boom aan telefooneren met zijn vrienden. doordat didi nat is druppelen haar kleren als liam wat drupels op zijn hoofd krijgt kijkt hij naar boven en lacht gemeen hij roept de anderen, en didi scheut haar t-shirt en haar broek kapot zodat de kleren minder zwaar aijn ze kruip naar het uiteiden van de tak en springt naar de volgende boom ze wacht tot alle jongens in de boom zitten en klimt naar beneden daar zet ze het weer op een rennen. als opeens de grondt onder haar voeten verdwijt valt ze in een diepe kuil. ze kruipt in een hoekje en wacht.de jongens komen ook en al snel vinden ze haar. didi is in een stropers val gevallen en heeft veel pijn. de jongens trekken haar eruit en slepen haar mee uit het bos, terug naar het huis. daar wordt ze zo hard verkracht dat ze flauw valt. naar een paar dagen van veel pijn en verkrachtigen, zijn de jongens weer rustiger. ze gebruiken haar als hoer zodat ze geld aan haar verdienen. Er is een jongen jake die haar heel vaak leent hij mag haar ook mee naar huis nemen om te verkrachten en hij krijgt gevoelens voor haar. hij gaat haar proberen te helpen met ontsnappen.
    okej heb me helemaal laten gaan. hahaha kijkt maar wat je ermee doet. sorry als de zinnen niet kloppen of de gramatica slecht is <33 veel succes

    1 decennium geleden
  • ProudAlien

    Didi is nu eigenlijk een spelletje aan het spelen, en ze gedraagt zich dus heel braaf, en wint het vertrouwen van de jongens. dan doen ze haar halsband af. Misschien komt ze in het bezit van een telefoontje? Ze verleid een klant en haalt diegene over om haar te helpen? Didi moet gewoon vrijkomen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen