Foto bij A little piece of my mind.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Divide

    Oke, ik heb geen idee wat ik hier op moet gaan reageren; maar ik zeg het je, ik ga reageren en ik maak er een goede reactie van. - hopelijk -

    Waarschijnlijk is je zus rond de twintig en was het haar moment om haar eigen plekje te vinden met haar vriendin. Waarschijnlijk heeft je zus het ook nog eens druk om haar huisje in te richten of weet ik veel wat. Misschien zelfs om haar leven daar op orde te krijgen. Ze was/is je beste vriendin en je zus en als ik het begrijp ook nog eens je voorbeeld. Je 'rol model'; zoals jij ook zou willen zijn. Misschien zit ik er naast, misschien ook niet.

    Ik las ook dat je ouders van je houden, je vrienden je steunen (dus ook van je houden), je zus van je houdt, en je broer die vast net zoveel van je houdt als de rest en ik vind het dan erg zielig - ik snap dat je niet graag zielig genoemd word- dat je ook nog eens zo'n laag zelfbeeld hebt over jezelf. Jij bent net zoals je zus een mens, een individu, een persoon op deze wereld met, net zoals jou en mij, een leven. Je bent uniek op jouw eigen manier. En hopelijk, op een dag, zal je je beter gaan voelen.

    Dan vind jij ook een leuk vriendje die jou aan het lachen maakt, die laat in de avond met je op de bank hangt en zijn armen om je heen heeft liggen en die verteld hoe mooi en leuk hij je vindt, die jongen die de wereld voor je zal betekenen en je niet zal verlaten. Op elk potje past een deksel. Stay strong. Alsjeblieft.



    Het plaatje is niet zichtbaar, jammer.

    Next time when you think of beautiful things, don't forget to count yourself in.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen