Naam ;; Sarah
Achternaam ;; Millingan
Roepnaam ;; Sarah
Titel ;; /
Leeftijd;; 17
Innerlijk ;; gek op bloemen en vrolijke dingen, houdt enorm van muziek, danst klassiek, jazz, hiphop en kan zingen. is erg zelfstandig en zeker niet afhankelijk van jongens of volwassenen. ze heeft nog geen vervelende dingen meegemaakt en is daardoor erg naïef. kan erg kwaad worden maar is vaak heel erg vrolijk. maar ze is ook altijd vrolijk, omdat ze het idee heeft dat ze niet belangrijk is voor deze wereld en als ze maar blij is kan ze toch iets bijdragen, ze verbergt haar pijnen, maar wacht nog op iemand die dat ziet.
Familie ;; ze is geadopteerd, haar ouders zijn heel lief, maar het zijn niet haar ouders. Ook is ze de enige met rood haar. Haar familie heet Cas(vader), Elena(moeder) en ze heeft een gestoorde broer die Lars heet.
Geschiedenis;; Sarah leek altijd een gewoon meisje en leide een gewoon leven. Ze heeft nooit iets opgemerkt over haar onnatuurlijkheid en ze is nog nooit echt in gevaar geweest.
Extra’s ;; Ze is onnatuurlijk (wat betekend dat de elementen haar proberen te beschermen) Ze is de eerste aardse onnatuurlijke.


Naam ;; onbekend
Achternaam ;; onbekend
Roep/bijnaam ;; Kylar
Titel ;; Kylar Lunara
Leeftijd;; 18
Innerlijk ;; Ze is gesloten en hard. Ze heeft een muur om zich heen en als je in haar ogen kijkt lijkt ze ijskoud, maar in werkelijkheid is en blijft ze een klein meisje dat er veel te vroeg achter kwam dat ze leefde in een harde wereld en dat veel te snel heeft moeten opgroeien.
Familie ;; Ze heeft haar ouders nooit gekend.
Geschiedenis ;; Kylar groeide om in Ihmred, de wereld van de Archers. Ze groeide op een standaard Suraya (een groep van vijf archers die samen worden getraint en opgevoed). Ze moest Ihmred echter ontvluchten toen ze er op zeven jarige leeftijd achter kwam dat ze een Kylar Lunara was. Sindsdien heeft ze een groep Kylar Solar achter haar aan die haar proberen te vermoorden.
Extra’s ;; Ze is de laatste van de Kylar Lunara (word later nog uitgelegd)

Reageer (3)

  • Disgrace

    Amelia Pond...

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Klinkt nu al geweldig

    1 decennium geleden
  • Fireling

    mijn abo heb je

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen