Foto bij Teen 28.

Geeuwend opende ik de voordeur en liep naar binnen. Gelukkig mochten we na de meeting meteen naar huis dus ik was op tijd thuis om eten te maken.
Ik liep de hal in en Charlotte kwam meteen naar me toegelopen. 'Wat is er meisje?' Vroeg ik toen ze me om de hals vloog. 'Volgens mij hebben Lou en Esmay ruzie gemaakt.' Antwoordde ze verdrietig. 'Hoezo?' Vroeg ik verward en we liepen naar de keuken. 'Nadat Tante Esmay me naar bed heeft gebracht hoorde ik opeens een harde bonk en toen geroep.' Ik trok een wenkbrauw op. 'Wat voor geroep?' Vroeg ik voorzichtig. 'Tante Esmay riep Lou's naam en Lou riep Tante Esmay's naam.' Antwoordde ze met de luchtigheid van een 5 jarige. Ik lachte en haalde een paar pannen uit de kast. 'Oh Lotje toch, maak je maar geen zorgen. Ze hadden geen ruzie.' Lachte ik. 'Waar zijn ze nu?' Vroeg ik daarna. 'In de tuin denk ik.' Antwoordde ze zachtjes. Ik knikte en ging verder met het eten.
'Mama,' Begon Charlotte opeens. 'Ja lieverd.'
'Esmay en Lou waren deze morgen aan het praten over een vriend van Lou, Lou zei dat hij je nieuwe liefje is.' Ik liet de pan uit mijn handen vallen. Snel raapte ik hem weer op. 'Heeft Louis dat gezegd?' Vroeg ik zachtjes. 'Ja, is het waar mama?'
'Oh lieverd toch.' Ik draaide me om en nam haar in mijn armen. 'Luister, ik weet dat het misschien eng klinkt maar het is heus niet zo erg.' Zei ik zachtjes.
'Maar ik wil geen nieuwe papa, niet na wat papa jou heeft aangedaan!'
Ik haalde zachtjes mijn hand door haar haar. 'Dat zal nooit meer gebeuren meisje.' Zei ik zachtjes en ik drukte een kus op haar voorhoofd. 'Mama, er komt rook uit die pan.' Zei Charlotte opeens. 'Shit!' Ik haalde snel de pan van het fornuis en zette ze onder een koude waterstraal. 'Wat is er gebeurt?' Klonk het achter me. 'Laura!' Opeens stond Louis naast me. 'Het is niks, gewoon een ongelukje.' Zei ik. 'Weetje, ik ga wel chinees halen ofzo.' Zei Esmay en nog voor ik kon protesteren liep ze de deur al uit. Ik zuchtte en liet me op de grond zakken. Louis kwam naast me zitten en Charlotte kwam op mijn schoot zitten.
'Gaat het wel mama?' Vroeg ze zachtjes. 'Ja tuurlijk, het is waarschijnlijk gewoon de stress.' Zuchtte ik.

Even later kwam Esmay terug met het eten. 'Dankje schat!' Zei ik en ik drukte een kus op haar wang. Ik begon de tafel te dekken en iedereen ging aan tafel zitten.
'Moet je morgen werken?' Vroeg Louis opeens. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, want Charlotte moet weer naar school.' Antwoordde ik. Meteen klonk er een zucht uit Charlotte's mond. 'Niet zo zuchten jongedame!' Zei Louis streng. 'School is heel belangrijk, dan kun je later als je volwassen bent gaan werken.'
'Wacht, en jou hebben ze van school laten gaan?' Vroeg ik lachend. Hij keek me quasi beledigd aan en stak zijn tong naar me uit.
'Mag ik die lepel even?' Vroeg Esmay grinnikend. Ze verwachtte blijkbaar dat ik het haar zou geven want haar gezicht betrok toen Louis zijn hand naar de lepel uitstak.
Hij gaf haar de lepel en een rilling ging door haar heen toen ze elkaar aanraakten. Er is iets gaande tussen die twee maar ik heb geen idee wat het is...
Als ze samen zouden zijn had Esmay het me al lang verteld. Maar het is overduidelijk dat ze seks hebben gehad...
Wat een rare mensen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen